• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • биологична - хранa

Резултати за

Биологична - хранa - Внос износ

България

Verified by europages badge

Суровите органични слънчогледови семки са богат източник на протеини - 6 грама на порция. Те съдържат също така есенциални мастни киселини като олеинова и линолова киселина, които са свързани с понижаване на нивата на кръвната захар, намаляване на „лошия“ холестерол и подобряване на метаболизма.

България

Verified by europages badge

Извлечено от висококачествени белени слънчогледови ядки чрез студено пресоване, без загряване и без химична обработка. Предимства: - без химична обработка Подходящо за: - приготвяне на сосове, маринати и майонеза - овкусяване на салати Студено пресованото слънчогледово олио се получава, като първо семената се олющват и после се подават в преса. При този начин на извличане на олиото, голяма част от маслото остава в семената, но пък се запазват вкуса, витамините и минералите. Използва се само и единствено в студената кухня – салати, зеленчукови джобове или се добавя към термично обработени храни, когато последните изстинат. Този вид се смята за особено полезен, тъй като е подложен само на филтриране. Напълно запазва фосфатидите, стеролите, токоферолите и други полезни компоненти. Отличава се с приятни вкус и аромат.

България

Verified by europages badge

Произведено по сертифицирана биологична технология от висококачествени биологични слънчогледови семена. Предимства: -подходящ за многократна употреба Подходящо за: - термична обработка - овкусяване на салати Благодарение на линоловата киселина в състава, мазнината повишава имунната защита на организма. Тя подддържа здравословния клетъчен растеж в стомаха, белите дробове, кожата, гърдите и дебелото черво. Нормализира кръвното налягане и нивото на кръвната захар. Помага при диабет като понижава нивото на вредния холестерол.

България

Verified by europages badge

Извлича се от висококачествени белени слънчогледови ядки, чрез студено пресоване, без загряване и без химична обработка. Предимства: - мек аромат и приятен вкус - без химична обработка Подходящо за: - овкусяване на салати - приготвяне на сосове Не съдържа токсични остатъчни агенти (киселини) от химични обработки, понеже в процеса на добиване такива не се използват.Използва се само и единствено в студената кухня – салати, зеленчукови джобове или се добавя към термично обработени храни, когато изстинат.

България

Verified by europages badge

Отличава се със своите хранителни качества, сред който протеини и фибри, които са в пъти по-високи от тези на пшеницата. Предимства: -действа благоприятно на храносмилането Подходящо за: - приготвяне на различни печива Лесно за обработка, има добри вкусови качества. За разлика от пшеницата, спелтата съдържа 2 пъти повече белтъчини и цинк, както и множество витамини, има по-ниски нива на глутен и е приятно на вкус. Ползи на спелтата - улеснява храносмилането, контролира нивата на холестерола, подобрява кръвообращението, подобрява здравето на костите, повишава имунитета, контролира диабета

Продавате или произвеждате подобни продукти?

Регистрирайте се в europages и индексирайте продуктите си

Добави моя бизнес

България

Verified by europages badge

Произведено по сертифицирана биологична технология от висококачествени биологични слънчогледови семена. Подходящо за термична обработка и студена консумация. Предимства: - подходящ за многократна употреба Подходящо за: - приготвяне на сосове, маринати и майонеза - овкусяване на салати Високоолеиновите олиа се произвеждат от специален вид слънчоглед, който е с високо съдържание на мононенаситени мазнини. Такива мазнини присъстват в зехтина, но той има и много полиненаситени мазнини, което го прави неподходящ избор за готвене. Съдържанието на олеинова киселина, прави олиотото подходящо за пържене и издръжливо на висока температура.Благодарение на линоловата киселина в състава, мазнината повишава имунната защита на организма.

Филтри

Резултати за

Биологична - хранa - Внос износ

Брой резултати

7 Продукти

Страни