• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост - Австрия

Австрия
  1. GROCHOWZKI & PARTNER

    Австрия

    Предприятието GROCHOWZKI & PARTNER, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Бебешки пелени, fresh meat export, avocado, Бебешки пелени, и paper mill printing papers. Седалището му е в/ъв Vienna, Австрия.

  2. SEGAFREDO ZANETTI AUSTRIA GES.MBH

    Австрия

    Предприятието SEGAFREDO ZANETTI AUSTRIA GES.MBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Подправки, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Linz, Австрия.

  3. INTERVIENNA EXPORT-, IMPORT - TRANSIT GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието INTERVIENNA EXPORT-, IMPORT - TRANSIT GESELLSCHAFT M.B.H., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Твърди горива, Железни и цветни руди, Внос-износ на обработващи машини, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Твърди горива, Железни и цветни руди, Внос-износ на обработващи машини, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  4. UNILEVER AUSTRIA GMBH

    Австрия

    Предприятието UNILEVER AUSTRIA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Естетически грижи - инструменти, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хранeнe - внос-износ, Естетически грижи - инструменти, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  5. PELLINI CAFFE AUSTRIA

    Австрия

    Предприятието PELLINI CAFFE AUSTRIA, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Подправки, Какао и шоколад, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Judendorf-Straßengel, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ENGELBERT REHEIS

    Австрия

    Предприятието ENGELBERT REHEIS, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Диетичнa и биологичнa хранa, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Imst, Австрия.

  2. KNOFLACH - EITZINGER

    Австрия

    Предприятието KNOFLACH - EITZINGER, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Frankenmarkt, Австрия.

  3. DEBBY FASHION GES.M.B.H.

    Австрия

    Предприятието DEBBY FASHION GES.M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Дамско облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Villach, Австрия.

  4. MEINGAST LTD. - GLUTENFREIE LEBENSMITTEL

    Австрия

    Предприятието MEINGAST LTD. - GLUTENFREIE LEBENSMITTEL, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wels, Австрия.

  5. HOME-CARE HANDELSGMBH

    Австрия

    Предприятието HOME-CARE HANDELSGMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Олио и хранителни мазнини, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Олио и хранителни мазнини, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, и Железни и цветни руди. Седалището му е в/ъв Ohlsdorf, Австрия.

  1. YOUR FOOD BRANDS GMBH

    Австрия

    Предприятието YOUR FOOD BRANDS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  2. AVSATEL HANDELS U BERATUNGS GMBH

    Австрия

    Предприятието AVSATEL HANDELS U BERATUNGS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  1. ANTON VOGL

    Австрия

    Предприятието ANTON VOGL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Железни и цветни руди, Внос-износ на обработващи машини, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Мъжки дрехи, Железни и цветни руди, Внос-износ на обработващи машини, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Neumarkt Am Wallersee, Австрия.

  2. LEHARS HANDELSGESMBH

    Австрия

    Предприятието LEHARS HANDELSGESMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Hausmannstätten, Австрия.

  3. DER KERN FÜR KENNER E.U.

    Австрия

    Предприятието DER KERN FÜR KENNER E.U., e Производител, и работи в сферата на Плодове с ядки. Освен това развива дейност и в сферата на Олио и хранителни мазнини, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Олио и хранителни мазнини, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  4. MÖDLINGER TEELADEN

    Австрия

    Предприятието MÖDLINGER TEELADEN, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Подправки, Какао и шоколад, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Чайове, Подправки, Какао и шоколад, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Mödling, Австрия.

  5. OAZA HANDEL E.U.

    Австрия

    Предприятието OAZA HANDEL E.U., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на organic herbal teas. Седалището му е в/ъв Linz, Австрия.

  6. PETER UNGER

    Австрия

    Предприятието PETER UNGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Хранeнe - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Bad Vöslau, Австрия.

  7. PUREWAL KG

    Австрия

    Предприятието PUREWAL KG, e Разпространител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  8. MELNI IMPORT-EXPORT HANDELSGESMBH

    Австрия

    Предприятието MELNI IMPORT-EXPORT HANDELSGESMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  1. CARPE DIEM GMBH & CO.KG

    Австрия

    Предприятието CARPE DIEM GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, Газирани безалкохолни напитки, Напитки - внос-износ, и Газирани безалкохолни напитки. Седалището му е в/ъв Fuschl Am See, Австрия.

  2. GIORDANO CATERING

    Австрия

    Предприятието GIORDANO CATERING, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на catering, и wedding wear. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  3. MICHAEL ZÜGNER

    Австрия

    Предприятието MICHAEL ZÜGNER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - агенти, Хранeнe - внос-износ, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  4. HEIGRA GMBH

    Австрия

    Предприятието HEIGRA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Haid, Австрия.

  5. BRAMBURI VERTRIEBSGES.M.B.H.

    Австрия

    Предприятието BRAMBURI VERTRIEBSGES.M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на vegetables, и tinned onions. Седалището му е в/ъв Schweiggers, Австрия.

  6. VINOTHEK ZAWADIL

    Австрия

    Предприятието VINOTHEK ZAWADIL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Шампанско и пенливи вина, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Шампанско и пенливи вина, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  7. 1001IMPORT

    Австрия

    Предприятието 1001IMPORT, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Дамски дрехи, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Aldrans, Австрия.

  8. DEL FABRO GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието DEL FABRO GESELLSCHAFT M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Бира. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Напитки - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  9. MORANDELL INTERNATIONAL GMBH

    Австрия

    Предприятието MORANDELL INTERNATIONAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Шампанско и пенливи вина, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Шампанско и пенливи вина, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Imst, Австрия.

  10. FRIEDRICH GLATZ HANDELS-GMBH & CO KG

    Австрия

    Предприятието FRIEDRICH GLATZ HANDELS-GMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Хранeнe - внос-износ, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост - Австрия

Брой резултати

99 Фирми