• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • напитки - внос-износ

Резултати за

Напитки - внос-износ - Австрия

Австрия
  1. EVENT-SERVICE MAYER

    Австрия

    Предприятието EVENT-SERVICE MAYER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Trautmannsdorf An Der Leitha, Австрия.

  2. MAGAZINTRANSILVANIA

    Австрия

    Предприятието MAGAZINTRANSILVANIA, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, Карамелени бонбони, Напитки - внос-износ, и Карамелени бонбони. Седалището му е в/ъв Linz, Австрия.

  3. FULL MOON HANDELS OG

    Австрия

    Предприятието FULL MOON HANDELS OG, e Производител, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на alcoholic beverages, и fruity wines. Седалището му е в/ъв Wiener Neustadt, Австрия.

  4. GAUTIER-MÜCKSTEIN GETRÄNKE GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието GAUTIER-MÜCKSTEIN GETRÄNKE GESELLSCHAFT M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Франция, Напитки - внос-износ, Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Франция, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  5. LEBENSQUELLE

    Австрия

    Предприятието LEBENSQUELLE, e Производител, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GETRÄNKEHANDELSHAUS GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието GETRÄNKEHANDELSHAUS GESELLSCHAFT M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани напитки, Газирани безалкохолни напитки, Газирани напитки, и Газирани безалкохолни напитки. Седалището му е в/ъв Linz, Австрия.

  2. DEL FABRO GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието DEL FABRO GESELLSCHAFT M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Бира. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Напитки - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  3. CARPE DIEM GMBH & CO.KG

    Австрия

    Предприятието CARPE DIEM GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, Газирани безалкохолни напитки, Напитки - внос-износ, и Газирани безалкохолни напитки. Седалището му е в/ъв Fuschl Am See, Австрия.

  4. ROBERTO MERLO

    Австрия

    Предприятието ROBERTO MERLO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food products. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  5. MACRO GROUP HANDELS GMBH

    Австрия

    Предприятието MACRO GROUP HANDELS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  1. KESKE

    Австрия

    Предприятието KESKE, e Подизпълнител, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  2. PERNOD RICARD AUSTRIA GMBH

    Австрия

    Предприятието PERNOD RICARD AUSTRIA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  1. ALMDUDLER-LIMONADE A. & S. KLEIN GMBH & CO KG

    Австрия

    Предприятието ALMDUDLER-LIMONADE A. & S. KLEIN GMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  2. WEIN & CO HANDELSGES.M.B.H.

    Австрия

    Предприятието WEIN & CO HANDELSGES.M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  3. GETRÄNKEPOOL HANDELS GMBH

    Австрия

    Предприятието GETRÄNKEPOOL HANDELS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Salzburg, Австрия.

  4. STROHMAYER GETRANKE GMBH

    Австрия

    Предприятието STROHMAYER GETRANKE GMBH, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, Плодови и зеленчукови сокове, Напитки - внос-износ, и Плодови и зеленчукови сокове. Седалището му е в/ъв Breitenbrunn, Австрия.

  5. RADLBERGER GETRANKE GESELLSCHAFT M.B.H. & CO

    Австрия

    Предприятието RADLBERGER GETRANKE GESELLSCHAFT M.B.H. & CO, e Разпространител, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв St. Polten-Unterradlberg, Австрия.

  6. DRINKS WHOLESALES

    Австрия

    Предприятието DRINKS WHOLESALES, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  7. MARTHA MAY GMBH

    Австрия

  8. ASCON GASTROSYSTEMS GMBH

    Австрия

    Предприятието ASCON GASTROSYSTEMS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Вътрешни гуми, Автомати за напитки, Внос-износ - агенти, Наем на промишлени съоръжения, Вътрешни гуми, Автомати за напитки, Внос-износ - агенти, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Hartberg, Австрия.

  1. MENANTO GMBH

    Австрия

    Предприятието MENANTO GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Безалкохолни напитки, Вина, Хранeнe - внос-износ, Безалкохолни напитки, Вина, Хранeнe - внос-износ, и Refined sunflower oil. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  2. J & R PAMMER ENTSORGUNG U. RECYCLING GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието J & R PAMMER ENTSORGUNG U. RECYCLING GESELLSCHAFT M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Хранителни изделия и напитки - съставки. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Органична химия - изходни материали и производни, Внос-износ - химия и фармация, Суровини за строителството, Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Органична химия - изходни материали и производни, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв St. Georgen Am Fillmannsbach, Австрия.

  3. VINOTHEK ZAWADIL

    Австрия

    Предприятието VINOTHEK ZAWADIL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Шампанско и пенливи вина, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Шампанско и пенливи вина, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  4. PURATOS AUSTRIA GMBH

    Австрия

    Предприятието PURATOS AUSTRIA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни изделия и напитки - съставки, и Хранителни изделия и напитки - съставки. Седалището му е в/ъв Wels, Австрия.

  5. WOLFGANG DEMARLE

    Австрия

    Предприятието WOLFGANG DEMARLE, e Разпространител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Graz, Австрия.

  6. SEGAFREDO ZANETTI AUSTRIA GES.MBH

    Австрия

    Предприятието SEGAFREDO ZANETTI AUSTRIA GES.MBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Подправки, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Linz, Австрия.

  7. KNOFLACH - EITZINGER

    Австрия

    Предприятието KNOFLACH - EITZINGER, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Frankenmarkt, Австрия.

  8. MORANDELL INTERNATIONAL GMBH

    Австрия

    Предприятието MORANDELL INTERNATIONAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Шампанско и пенливи вина, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Шампанско и пенливи вина, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Imst, Австрия.

  9. YOUR FOOD BRANDS GMBH

    Австрия

    Предприятието YOUR FOOD BRANDS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  10. WINKLER MARKT GESELLSCHAFT M.B.H. & CO KG

    Австрия

    Предприятието WINKLER MARKT GESELLSCHAFT M.B.H. & CO KG, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Linz-Steg, Австрия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Напитки - внос-износ - Австрия

Брой резултати

115 Фирми