• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - пгс

Резултати за

Агент Представител - Внос-износ - пгс

Агент/Представител
  1. ATERTRADE

    Турция

    Предприятието ATERTRADE, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали, import, export, advice on industrial property, и Строителни материали. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  2. COHEN TRADERS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието COHEN TRADERS LTD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - дърво, construction material, Construction equipment import-export, Import Export agents, и Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  3. CENTRUM STAVEB

    Чехия

    Предприятието CENTRUM STAVEB, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Бетонни конструкции, Сглобяеми къщи, Бетонни конструкции, и Сглобяеми къщи. Седалището му е в/ъв Teplice, Чехия.

  4. NEGOCYBAT

    Мароко

    Предприятието NEGOCYBAT, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Блиндирани врати и промишлени противопожарни препятствия, modular technical floorings, passive fire prevention, и Блиндирани врати и промишлени противопожарни препятствия. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

  5. AGENCIA INMOBILIARA HJAPON

    Испания

    Предприятието AGENCIA INMOBILIARA HJAPON, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Alella, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TABAKH MATERIAUX

    Сенегал

    Предприятието TABAKH MATERIAUX, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Плочки и плочкови настилки, armoured doors, wooden door, construction material, и Плочки и плочкови настилки. Седалището му е в/ъв Dakar, Сенегал.

  2. GAYATRI STONES

    Индия

    Предприятието GAYATRI STONES, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на other materials - slate, quartzite, sandstone. Седалището му е в/ъв Jaipur, Индия.

  3. CALLWORLD

    Тунис

    Предприятието CALLWORLD, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Ariana, Тунис.

  4. DEOTOP

    Франция

    Предприятието DEOTOP, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Boissy Saint Léger, Франция.

  5. MENUISERIES PRO

    Франция

    Предприятието MENUISERIES PRO, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на gates. Седалището му е в/ъв Lyon, Франция.

  1. AMBU SRL

    Италия

    Предприятието AMBU SRL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. LOUM ENTREPRISES, SARL

    Сенегал

    Предприятието LOUM ENTREPRISES, SARL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на sales agents, aluminium, и multilayer pipe fittings and connectors. Седалището му е в/ъв Thies, Сенегал.

  1. MCIMAX GROUP SARL

    Кот д'Ивоар

    Предприятието MCIMAX GROUP SARL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  2. REACKON CONCRETE PVT. LTD.

    Индия

    Предприятието REACKON CONCRETE PVT. LTD., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Nagpur, Индия.

  3. TOUMAI CONCEPT SARL

    Камерун

    Предприятието TOUMAI CONCEPT SARL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Посредници за наемане на кораб. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - ПГС, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, import-export assistance, Внос-износ - ПГС, и Консултантски услуги по маркетингова стратегия. Седалището му е в/ъв Yaounde, Камерун.

  4. TRIPLE DISTILLED PRODUCTIONS S.L.

    Испания

    Предприятието TRIPLE DISTILLED PRODUCTIONS S.L., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на ceramic, и export. Седалището му е в/ъв Benicassim, Испания.

  5. DIAMOND LEFETS

    Саудитска Арабия

    Предприятието DIAMOND LEFETS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Аларма и наблюдение - инсталация, subcontracting staff management, advertising installation rental, и Аларма и наблюдение - инсталация. Седалището му е в/ъв Jeddah, Саудитска Арабия.

  6. CODEPRIM INTERNATIONAL

    Франция

    Предприятието CODEPRIM INTERNATIONAL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на heliographs, и stainless steel alloys. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  7. EXPORTS VB

    Испания

    Предприятието EXPORTS VB, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

  8. AL SHAMALI AL AHLIEA GENERAL TRADING & CONTRACTING CO. W.L.L.

    Кувейт

    Предприятието AL SHAMALI AL AHLIEA GENERAL TRADING & CONTRACTING CO. W.L.L., e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на sponsoring and sponsor finding, и authorised dealer. Седалището му е в/ъв Kuwait, Кувейт.

  1. ALJASSAR BUILDING MATERIALS CO. LTD.

    Кувейт

    Предприятието ALJASSAR BUILDING MATERIALS CO. LTD., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Shuwaikh Port, Кувейт.

  2. CASA MIA IMMOBILIARE

    Италия

    Предприятието CASA MIA IMMOBILIARE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на estate agency, и land rental. Седалището му е в/ъв Montegiorgio, Италия.

  3. OIRSCHOT EQUIPMENT

    Холандия

    Предприятието OIRSCHOT EQUIPMENT, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на hire and sale of construction machinery, и earthmoving machinery and equipment. Седалището му е в/ъв Oirschot, Холандия.

  4. COSSUTTIEXPO SRL

    Молдавия

    Предприятието COSSUTTIEXPO SRL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Chisinau, Молдавия.

  5. REALTRON EUROPE

    Холандия

    Предприятието REALTRON EUROPE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Diemen, Холандия.

  6. MICHAEL MERCHANT

    Обединеното кралство

    Предприятието MICHAEL MERCHANT, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Import Export agents, port equipment, farm equipment, и equipment. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  7. SKY LIMIT TOUR OPERATION

    Етиопия

    Предприятието SKY LIMIT TOUR OPERATION, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на tour operators - business, и import/export service. Седалището му е в/ъв Addis Ababa, Етиопия.

  8. YANTAI HUANENG STEEL PIPE CO., LTD.

    Китай

    Предприятието YANTAI HUANENG STEEL PIPE CO., LTD., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Yantai, Китай.

  9. CONTINENTAL-IMPEX

    Кот д'Ивоар

    Предприятието CONTINENTAL-IMPEX, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на construction, metal, и building work. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  10. DVS INTERNATIONAL CO., LTD.

    Китай

    Предприятието DVS INTERNATIONAL CO., LTD., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на metal hardware, и sanitary ware agents and representatives. Седалището му е в/ъв Xiamen, Китай.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Агент Представител - Внос-износ - пгс

Брой резултати

130 Фирми