• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - химия и фармация

Резултати за

Агент Представител - Внос-износ - химия и фармация

Агент/Представител
  1. C&F MANAGEMENT

    Люксембург

    Предприятието C&F MANAGEMENT, e Multi-Category, и работи в сферата на Инвестиции - консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, Козметични средства, Внос-износ на медицинска хирургична техника, Внос-износ - химия и фармация, parapharmaceuticals, Козметични средства, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Rombach, Люксембург.

  2. KEEMIAKAUBANDUS AS

    Естония

    Предприятието KEEMIAKAUBANDUS AS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Tallinn, Естония.

  3. DENYCO CHEMICALS AND METALS

    Турция

    Предприятието DENYCO CHEMICALS AND METALS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. POUYA KIAN SADID

    Турция

    Предприятието POUYA KIAN SADID, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на fatty acids, Glycerol, Acid Oil, и Soybean Acid Oil Products. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. PAMUX LIMITED

    Турция

    Предприятието PAMUX LIMITED, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на process water treatment and recycling. Седалището му е в/ъв London, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MEDBIYO PHARMA

    Турция

    Предприятието MEDBIYO PHARMA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Лекарства, Козметични средства, pharmaceutical products, Лекарства, и Козметични средства. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  2. SAMA HANDELSVERTRETUNG

    Германия

    Предприятието SAMA HANDELSVERTRETUNG, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Ethanol. Седалището му е в/ъв Freising, Германия.

  3. CITA ULUSLARARASI TICARET LIMITED SIRKET

    Турция

    Предприятието CITA ULUSLARARASI TICARET LIMITED SIRKET, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Trabzon, Турция.

  4. YUANFU INDUSTRY CO.,LTD.

    Китай

    Предприятието YUANFU INDUSTRY CO.,LTD., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, Внос-износ - химия и фармация, и chemical and pharmaceutical. Седалището му е в/ъв Hefei, Китай.

  5. HIMMEL INDUSTRIES INC.

    Филипини

    Предприятието HIMMEL INDUSTRIES INC., e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на industrial chemical products, и petroleum solvents. Седалището му е в/ъв Makati City, Филипини.

  1. YUKSELLER LOJISTLIK

    Турция

    Предприятието YUKSELLER LOJISTLIK, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Selcuklu, Турция.

  2. YOUCO IHRACAT & DANISMANLIK

    Турция

    Предприятието YOUCO IHRACAT & DANISMANLIK, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  1. ORIGINAL PROCESS

    Франция

    Предприятието ORIGINAL PROCESS, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Lille, Франция.

  2. ZIBO BAINAISI CHEMICAL CO.,LTD

    Китай

    Предприятието ZIBO BAINAISI CHEMICAL CO.,LTD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Zibo City, Китай.

  3. IEX SOURCING

    Германия

    Предприятието IEX SOURCING, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Фармация - внос-износ, beauty articles and supplies, food / beverages - wholesale and retail, Фармация - внос-износ, и mechanical engineering. Седалището му е в/ъв Bergisch Gladbach, Германия.

  4. GRUPO EPR

    Бразилия

    Предприятието GRUPO EPR, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ на енергия и суровини, Химия - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ на енергия и суровини, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lorena, Бразилия.