• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • търговия - супер и хипер-маркети

Резултати за

Агент Представител - Търговия - супер и хипер-маркети

Агент/Представител
  1. BRAND SERVICES

    Полша

    Verified by europages badge

    Предприятието BRAND SERVICES, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски и промишлени разследвания, Търговска служба, Маркетинг, consultants to companies, export, business consulting services, consulting, international trading advice, и Търговски и промишлени разследвания. Седалището му е в/ъв Gdynia, Полша.

  2. OSBEN EXPORT-IMPORT BROKER

    Германия

    Предприятието OSBEN EXPORT-IMPORT BROKER, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на Ориз, Захар, Ориз, wheat, Захар, и Bright steel. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

  3. AM PURCHASING

    Гърция

    Предприятието AM PURCHASING, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговски централи. Седалището му е в/ъв Volos, Гърция.

  4. AA FURTHER BUSINESS GMBH C/O WERBE-WELT.CH ERSTE STOCK LINKS

    Швейцария

    Предприятието AA FURTHER BUSINESS GMBH C/O WERBE-WELT.CH ERSTE STOCK LINKS, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на printing on fabrics and textile products. Седалището му е в/ъв Rorbas, Швейцария.

  5. LOGEXIMO GMBH

    Германия

    Предприятието LOGEXIMO GMBH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SURE EXPORT

    Турция

    Предприятието SURE EXPORT, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги за фирми, Product procurement, и Консултантски услуги за фирми. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. MAROC MONDIAL EXPORT

    Мароко

    Предприятието MAROC MONDIAL EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Търговски централи. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

  3. PBS SALES

    Германия

    Предприятието PBS SALES, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Търговска служба, и Търговска служба. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  4. JTC JEMAL TRADING COMPANY

    Тунис

    Предприятието JTC JEMAL TRADING COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на preserved fish, canned vegetables, couscous, и spaghetti. Седалището му е в/ъв Sfax, Тунис.

  5. GERMAN MARKETS - MARKETING & SALES

    Германия

    Предприятието GERMAN MARKETS - MARKETING & SALES, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Würzburg, Германия.

  1. ZOHAL

    о-в Реюнион

    Предприятието ZOHAL, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на Занаятчийско изкуство, Занаятчийско изкуство, и sale of local products. Седалището му е в/ъв Sainte-Clotilde, о-в Реюнион.

  2. DEEOUS INFOMEDIA

    Хърватия

    Предприятието DEEOUS INFOMEDIA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Zagreb, Хърватия.

  1. INDUYMA INTERNACIONAL DE PROCESOS PRODUCTIVOS, S.L.U.

    Испания

    Предприятието INDUYMA INTERNACIONAL DE PROCESOS PRODUCTIVOS, S.L.U., e Multi-Category, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени инвестиции - консултантски услуги, alcoholic beverages, Промишлени инвестиции - консултантски услуги, real estate brokerage services, и shareholder reliability assessment. Седалището му е в/ъв Torremolinos, Испания.

  2. MSP LOG

    Бразилия

    Предприятието MSP LOG, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на sugar, и soya. Седалището му е в/ъв Paranaguá, Бразилия.

  3. SHANGHAI JS SOURCING

    Китай

    Предприятието SHANGHAI JS SOURCING, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на interpreting. Седалището му е в/ъв Shanghai, Китай.

  4. EURAFTRADE E.K

    Германия

    Предприятието EURAFTRADE E.K, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на sales agents, services for foreign trade, metrology services, и services for commerce. Седалището му е в/ъв Rheinhausen, Германия.

  5. FABIO ASSENZA RAPPRESENTANZE E COMMERCIAL BROKERAGE

    Италия

    Предприятието FABIO ASSENZA RAPPRESENTANZE E COMMERCIAL BROKERAGE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Ragusa, Италия.

  6. VENTEACTIVE

    Франция

    Предприятието VENTEACTIVE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на Търговско обучение, Marketing/e-marketing consultancy and strategies, и Търговско обучение. Седалището му е в/ъв Chaponnay, Франция.

  7. INTENSE ENTERPRISE

    Украйна

    Предприятието INTENSE ENTERPRISE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на sales services, B2B marketing, e-commerce site, и trading company. Седалището му е в/ъв Chernivtsi, Украйна.

  8. SCHUMANN WERKSVERTRETUNG LARS LAJ SPIELPLATZGERÄTE

    Германия

    Предприятието SCHUMANN WERKSVERTRETUNG LARS LAJ SPIELPLATZGERÄTE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на synthetic grass for sports facilities. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

  1. HIRIA UP CONSULTING SL

    Испания

    Предприятието HIRIA UP CONSULTING SL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на commercial representation services. Седалището му е в/ъв Vitoria, Испания.

  2. REEXIA LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието REEXIA LTD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на sales services. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

  3. GROUPE AUCHAN

    Франция

    Предприятието GROUPE AUCHAN, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите, hypermarkets, и Търговия в супер- и хипермаркетите. Седалището му е в/ъв Croix Cedex, Франция.

  4. ARTWORK TRADE CO. FOR SOURCING

    Китай

    Предприятието ARTWORK TRADE CO. FOR SOURCING, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на енергия и суровини, Международна търговия - консултации, import/export service, textile accessories, Внос-износ на енергия и суровини, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Guangdong, Китай.

  5. AGENCE COMMERCIALE L'EUROPEENNE

    Франция

    Предприятието AGENCE COMMERCIALE L'EUROPEENNE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на food product agents and representatives, food industry, Sales strategy consultancy, и strategy consulting. Седалището му е в/ъв Saint-Avé, Франция.

  6. ESTELA SHIPPING INC

    Португалия

    Предприятието ESTELA SHIPPING INC, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Povoa De Varzim, Португалия.

  7. LEST TRADING, LDA - PORT LINE

    Португалия

    Предприятието LEST TRADING, LDA - PORT LINE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, export, Напитки - внос-износ, и foodstuffs export. Седалището му е в/ъв Porto, Португалия.

  8. CARALISE

    Белгия

    Предприятието CARALISE, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на toys, и kitchen accessories. Седалището му е в/ъв Hautrage, Белгия.

  9. RS PLIMFERS SL

    Испания

    Предприятието RS PLIMFERS SL, e Разпространител, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на sales agents, и sales representatives. Седалището му е в/ъв Terrassa, Испания.

  10. MRM FOODSERVICE SOLUTIONS SL

    Испания

    Предприятието MRM FOODSERVICE SOLUTIONS SL, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на Planning and implementation application, и outsourcing. Седалището му е в/ъв Pozuelo De Alarcon, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно

Намерете оферта за

Филтри

Резултати за

Агент Представител - Търговия - супер и хипер-маркети

Брой резултати

161 Фирми