• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • фармация - внос-износ

Резултати за

Фармация - внос-износ - Алжир

Алжир
  1. REHOUMA MEDICAL SERVICES

    Алжир

    Предприятието REHOUMA MEDICAL SERVICES, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на orthopaedic product. Седалището му е в/ъв Biskra, Алжир.

  2. EURL NEW SWEET PRODUCTION

    Алжир

    Предприятието EURL NEW SWEET PRODUCTION, e Разпространител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alger, Алжир.

  3. CHAIMA LAB

    Алжир

    Предприятието CHAIMA LAB, e Разпространител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на chemicals for chromatography. Седалището му е в/ъв Tipaza, Алжир.

  4. SINAVET

    Алжир

    Предприятието SINAVET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв constantine, Алжир.

  5. KRAFTER GROUP

    Алжир

    Предприятието KRAFTER GROUP, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ на обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, Земеделие - внос-износ, Внос-износ - химия и фармация, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Batna, Алжир.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PRODIPHARMACO

    Алжир

    Предприятието PRODIPHARMACO, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Constantine, Алжир.

  2. SARL IACN

    Алжир

  3. AGROBOER

    Алжир

    Предприятието AGROBOER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, cattle-breeding, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Oran, Алжир.

  4. AGENT DE COMMERCE ORIENTÉ VERS L'IMPORT EXPORT DE PRODUITS AGROALIMENTAIRES.

    Алжир

    Предприятието AGENT DE COMMERCE ORIENTÉ VERS L'IMPORT EXPORT DE PRODUITS AGROALIMENTAIRES., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, Международна търговия - консултации, Внос-износ - агенти, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Oran, Алжир.

  5. AFRICA TRADE EXPORT

    Алжир

    Предприятието AFRICA TRADE EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alger, Алжир.