• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост

АвстрияАлкохолни и спиртни напитки
  1. SEGAFREDO ZANETTI AUSTRIA GES.MBH

    Австрия

    Предприятието SEGAFREDO ZANETTI AUSTRIA GES.MBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Подправки, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Linz, Австрия.

  2. KNOFLACH - EITZINGER

    Австрия

    Предприятието KNOFLACH - EITZINGER, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Frankenmarkt, Австрия.

  3. VINOTHEK ZAWADIL

    Австрия

    Предприятието VINOTHEK ZAWADIL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Шампанско и пенливи вина, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Шампанско и пенливи вина, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  4. MORANDELL INTERNATIONAL GMBH

    Австрия

    Предприятието MORANDELL INTERNATIONAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Шампанско и пенливи вина, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Шампанско и пенливи вина, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Imst, Австрия.

  5. WOLFGANG DEMARLE

    Австрия

    Предприятието WOLFGANG DEMARLE, e Разпространител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Graz, Австрия.