• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Аржентина

Аржентина
  1. SOIA PATAGONIA

    Аржентина

    Предприятието SOIA PATAGONIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на gnocchi specialists, и legume cereals. Седалището му е в/ъв Córdoba, Аржентина.

  2. CAVERZASI ORTÍN Y CÍA SRL

    Аржентина

    Предприятието CAVERZASI ORTÍN Y CÍA SRL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Las Varillas - Córdoba, Аржентина.

  3. ARTEGRAN S.A.

    Аржентина

    Предприятието ARTEGRAN S.A., и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Capital Federal, Аржентина.

  4. NUTRACEUTICA STURLA SRL

    Аржентина

    Предприятието NUTRACEUTICA STURLA SRL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Burzaco, Аржентина.

  5. JB ALIMENTOS DE BUTTIERO JUAN

    Аржентина

    Предприятието JB ALIMENTOS DE BUTTIERO JUAN, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на meats. Седалището му е в/ъв Cordoba, Аржентина.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. JB ALIMENTOS

    Аржентина

    Предприятието JB ALIMENTOS, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Villa Maria, Аржентина.

  2. TECNOCROP S.A

    Аржентина

    Предприятието TECNOCROP S.A, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на chick-peas. Седалището му е в/ъв Yerba Buena, Аржентина.

  3. M-TRADE

    Аржентина

    Предприятието M-TRADE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на chick-peas. Седалището му е в/ъв Cordoba, Аржентина.

  4. GABRIEL FARRI

    Аржентина

    Предприятието GABRIEL FARRI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Villa Giardino, Аржентина.

  5. ESPA ELEC SRL

    Аржентина

    Предприятието ESPA ELEC SRL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Buenos Aires, Аржентина.

Филтри

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Аржентина

Брой резултати

10 Фирми