• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Бангладеш

Бангладеш
  1. CLOTHINGS4U BANGLADESH LIMITED

    Бангладеш

    Предприятието CLOTHINGS4U BANGLADESH LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  2. PEACE FASHION

    Бангладеш

    Предприятието PEACE FASHION, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  3. KODING MARKETING COMPANY

    Бангладеш

    Предприятието KODING MARKETING COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  4. JAK FASHIONS MERCHANDISING LTD.

    Бангладеш

    Предприятието JAK FASHIONS MERCHANDISING LTD., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  5. PRINT HOUSE

    Бангладеш

    Предприятието PRINT HOUSE, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Бебешки дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, Бебешки дрехи, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Narayanganj, Бангладеш.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FORTUNE INTER-TRADE.

    Бангладеш

  2. M&M TRADE

    Бангладеш

  3. GLORIEUXTEX BANGLADESH

    Бангладеш

  4. SCHICK APPARELS

    Бангладеш

  5. MOON FASHION

    Бангладеш

    Предприятието MOON FASHION, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Облекло - внос-износ, denim shirts, cotton knitwear, и leather shoes. Седалището му е в/ъв Narayangonj, Бангладеш.

  1. TRADEBD LIMITED

    Бангладеш

    Предприятието TRADEBD LIMITED, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  2. MEDIA TOUCH INTERNATIONAL

    Бангладеш

    Предприятието MEDIA TOUCH INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  1. A Z ENTERPRISE

    Бангладеш

  2. A Z ENTERPRISE

    Бангладеш

    Предприятието A Z ENTERPRISE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  3. TRADE POST LTD

    Бангладеш

    Предприятието TRADE POST LTD, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Внос-износ - агенти, Облекло - внос-износ, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

  4. A & M KNIT WEARS LTD.

    Бангладеш

    Предприятието A & M KNIT WEARS LTD., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dhaka, Бангладеш.

Филтри

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Бангладеш

Брой резултати

16 Фирми