• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • информатика - микро-компютри

Резултати за

Информатика - микро-компютри - Беларус

Беларус
  1. DISPLEI KB

    Беларус

    Предприятието DISPLEI KB, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - микро-компютри, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Vitebsk Vitebskaya Region, Беларус.

  2. IBA-MEZHDUNARODNYI DELOVOI AL'YANS ZAO SP

    Беларус

    Предприятието IBA-MEZHDUNARODNYI DELOVOI AL'YANS ZAO SP, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, и Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Minsk Minsk Region, Беларус.

  3. LINK TECHNOLOGIES ZAO

    Беларус

    Предприятието LINK TECHNOLOGIES ZAO, e Производител, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Minsk, Беларус.

  4. KONSTRUKTIV O O O

    Беларус

    Предприятието KONSTRUKTIV O O O, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - артикули и принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Minsk, Беларус.

  5. UNICOMLINE LTD.

    Беларус

    Предприятието UNICOMLINE LTD., e Производител, и работи в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Minsk, Беларус.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MPOVT

    Беларус

    Предприятието MPOVT, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - микро-компютри, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Minsk, Беларус.

  2. COMPUTERY I PHERIFERIYA OOO

    Беларус

    Предприятието COMPUTERY I PHERIFERIYA OOO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Minsk, Беларус.

  3. XOREX - SERVICE IP

    Беларус

    Предприятието XOREX - SERVICE IP, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Minsk, Беларус.

  4. BELANA OOO TECHNICAL BUREAU

    Беларус

    Предприятието BELANA OOO TECHNICAL BUREAU, e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Minsk, Беларус.

  5. PROFESSIONANLNYE COMPUTERNYE SISTEMY ZAO

    Беларус

  1. PATRIARKH COMPUTER SERVICE SOOO

    Беларус

  2. BELNETEXPERT ZAO

    Беларус

  1. KOMPYUTERNYI ANALITITCHESKIY CENTR IP

    Беларус

  2. KINOVIDEOPROKAT REGIONAL UNITARY ENT.

    Беларус

  3. FORINTEK - BEL OOO

    Беларус

  4. TSIFROVIY RESHENIA O O O

    Беларус

  5. COMMUNICATION DIVISION

    Беларус

  6. CD-LIFE I P

    Беларус

  7. BRESTTORGTEKHNIKA RPUP

    Беларус

  8. MULTISOFT ODO

    Беларус

  1. PREMIUM BY CHTUP

    Беларус

  2. ELKO COMPUTERS SP OOO

    Беларус

  3. BELSCHETTEKHNIKA OAO

    Беларус

  4. BELSOFT JSC

    Беларус

    Предприятието BELSOFT JSC, e Производител, и работи в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Vitebsk, Беларус.

  5. SUMMIT TECHNOLOGIES I P

    Беларус

    Предприятието SUMMIT TECHNOLOGIES I P, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Minsk, Беларус.

  6. INTERCOMPUTERSERVICE LTD.

    Беларус

  7. BELVTI COMPUTER ENGINEERING TECHNIQUES & INFORMATION SCIENCE REPUBLICAN UNITARY ENT.

    Беларус

  8. COMPUTERLAND I P

    Беларус