• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • информатика - микро-компютри

Резултати за

Информатика - микро-компютри - Производител - Белгия

БелгияПроизводител
  1. KONING & HARTMAN

    Белгия

    Предприятието KONING & HARTMAN, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатична мрежа - инсталиране и поддръжка, sensors, datacenter, Информатична мрежа - инсталиране и поддръжка, и Network solution integration. Седалището му е в/ъв Vilvoorde, Белгия.

  2. FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS

    Белгия

    Предприятието FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Информатика - софтуер, и internet server. Седалището му е в/ъв Brussels, Белгия.

  3. PC-SERVICES

    Белгия

    Предприятието PC-SERVICES, e Производител, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Computer hardware installation, и Hardware. Седалището му е в/ъв Ramillies, Белгия.

  4. EVERTEK

    Белгия

    Предприятието EVERTEK, e Multi-Category, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Hardware, personal computers, и information technology supplies. Седалището му е в/ъв Zonhoven, Белгия.

  5. IBM

    Белгия

    Предприятието IBM, e Производител, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Компютърно инженерство, Информатика - софтуер, Компютърно инженерство, application software for finance and accounting, и Accounting software. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS

    Белгия

    Предприятието NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS, e Multi-Category, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Дизайн и производство с помощта на компютър, Дизайн и производство с помощта на компютър, monitor for videoinformation, computer solutions for industry, и computer engineering consultants. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

  2. RICOH BELGIUM

    Белгия

    Предприятието RICOH BELGIUM, e Производител, и работи в сферата на Принтери за компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Информатика - софтуер, и projectors. Седалището му е в/ъв Vilvoorde, Белгия.

  3. TECHWIN

    Белгия

    Предприятието TECHWIN, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Дизайн и производство с помощта на компютър, Програмни продукти за промишлеността, Дизайн и производство с помощта на компютър, и Програмни продукти за промишлеността. Седалището му е в/ъв Mechelen, Белгия.

  4. DESIGN EXPRESS

    Белгия

    Предприятието DESIGN EXPRESS, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Дизайн и производство с помощта на компютър, Дизайн и производство с помощта на компютър, и cad software publisher. Седалището му е в/ъв Mechelen, Белгия.

  5. HEWLETT - PACKARD BELGIUM

    Белгия

    Предприятието HEWLETT - PACKARD BELGIUM, e Производител, и работи в сферата на Копиране на документи - офисна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Офисно оборудване - машини и техника, Домашни компютри, Информатика - софтуер, Офисно оборудване - машини и техника, Домашни компютри, Информатика - софтуер, и Server hosting. Седалището му е в/ъв Diegem, Белгия.

  1. COMPUTER EDDY LEURS

    Белгия

    Предприятието COMPUTER EDDY LEURS, e Multi-Category, и работи в сферата на Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - артикули и принадлежности, telephony, cabling, и portable computers. Седалището му е в/ъв Herk-De-Stad, Белгия.

  2. BELLS COMPUTERCENTER

    Белгия

    Предприятието BELLS COMPUTERCENTER, e Производител, и работи в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства. Освен това развива дейност и в сферата на Компютърни екрани, Информатика - артикули и принадлежности, Домашни компютри, Информатика - непрекъснато печатане на бланки и формуляри, Компютърни екрани, Информатика - артикули и принадлежности, Домашни компютри, и Информатика - непрекъснато печатане на бланки и формуляри. Седалището му е в/ъв Hoeselt, Белгия.