• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост - Разпространител - Белгия

БелгияРазпространител
  1. EXOTIC CITY

    Белгия

    Verified by europages badge

    Предприятието EXOTIC CITY, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранителни специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Ориз, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Напитки - внос-износ, Кафе и чай, Пикантни подправки, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени зеленчуци, и Замразени и дълбоко замразени плодове. Седалището му е в/ъв Alleur, Белгия.

  2. ALCODIS

    Белгия

    Предприятието ALCODIS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Газ и биологични горива - за енергийни нужди, Газ и биологични горива - за енергийни нужди, и trading oil. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  3. ALWAYS SAY IT

    Белгия

    Предприятието ALWAYS SAY IT, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на food industry. Седалището му е в/ъв Anderlecht, Белгия.

  4. KASYO

    Белгия

    Предприятието KASYO, e Разпространител, и работи в сферата на Натурални минерални води. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и customized coca cola cans. Седалището му е в/ъв Zaventem, Белгия.

  5. COCOWINKEL BVBA

    Белгия

    Предприятието COCOWINKEL BVBA, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Gand, Белгия.