• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • търговия - супер и хипер-маркети

Резултати за

Търговия - супер и хипер-маркети - Белгия

Белгия
  1. BIMEX SOLUTIONS

    Белгия

    Verified by europages badge

    Предприятието BIMEX SOLUTIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги за фирми, Консултантски услуги за фирми, import/export service, Subcontracting, logistics services, industrial supplies, Caterpillar, Atlas, и Yokohama. Седалището му е в/ъв Héron, Белгия.

  2. EKO NOVA BV/SRL

    Белгия

    Предприятието EKO NOVA BV/SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, Напитки - внос-износ, beers, Минерални води, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Wilrijk, Белгия.

  3. HAYOIT

    Белгия

    Предприятието HAYOIT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бельо и долни дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Тъкани, Търговия на дребно, Домашно бельо, Тъкани, fittings, и Търговия на дребно. Седалището му е в/ъв Braine-L'alleud, Белгия.

  4. EMAC

    Белгия

    Предприятието EMAC, e Разпространител, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на pneumatic electric distributors, industrial valves, control valves, и Hydraulic system components. Седалището му е в/ъв Anderlecht, Белгия.

  5. SPEED QUEEN INVESTOR

    Белгия

    Предприятието SPEED QUEEN INVESTOR, e Производител, и работи в сферата на Търговски франчайзинг. Освен това развива дейност и в сферата на launderette, franchise and chainstore outlet fitting, professional washing machines, и driers for commercial use. Седалището му е в/ъв Wevelgem, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ENTREPRISES L. HUTSCHEMACKERS

    Белгия

    Предприятието ENTREPRISES L. HUTSCHEMACKERS, e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Промишлени строежи - предприемачи, Универсални магазини, Довършителни работи, Промишлени строежи - предприемачи, load-bearing metal structures for construction work, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Battice, Белгия.

  2. SUPERMARKT MAGDA

    Белгия

    Предприятието SUPERMARKT MAGDA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, Колбаси и осолени продукти, Сирена, Супермаркети, hypermarkets, Колбаси и осолени продукти, и Сирена. Седалището му е в/ъв Malderen, Белгия.

  3. CARALISE

    Белгия

    Предприятието CARALISE, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на toys, и kitchen accessories. Седалището му е в/ъв Hautrage, Белгия.

  4. SNACKS BOSTEELS BV

    Белгия

    Предприятието SNACKS BOSTEELS BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия на дребно. Седалището му е в/ъв Liedekerke, Белгия.

  5. CARREFOUR BELGIUM

    Белгия

    Предприятието CARREFOUR BELGIUM, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, Автомати за храни, Дамски дрехи, Супермаркети, Автомати за храни, Дамски дрехи, и party decorations. Седалището му е в/ъв Evere, Белгия.

  1. CASA INTERNATIONAL

    Белгия

    Предприятието CASA INTERNATIONAL, e Разпространител, и работи в сферата на Съвременни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, Мебели за детски стаи, Универсални магазини, furnishing accessories, и Мебели за детски стаи. Седалището му е в/ъв Itegem, Белгия.

  2. SOCIETE POUR LE DEVELOPPEMENT ET L'EXPANSION D'ENTREPRISES

    Белгия

    Предприятието SOCIETE POUR LE DEVELOPPEMENT ET L'EXPANSION D'ENTREPRISES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Търговски централи, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  1. EMPORIO AFRAMI

    Белгия

    Предприятието EMPORIO AFRAMI, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Стоки в излишък, haberdashery, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, и Стоки в излишък. Седалището му е в/ъв BRUXELLES, Белгия.

  2. SALES4BIO

    Белгия

    Предприятието SALES4BIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на sales services, marketing services, Professional advisory services, и events on stands. Седалището му е в/ъв Courtrai, Белгия.

  3. BELGIAN SKY SHOPS

    Белгия

    Предприятието BELGIAN SKY SHOPS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на french perfumes, boys' fashion accessories, и gastronomic product. Седалището му е в/ъв Diegem, Белгия.

  4. CENTRALE D'ACHATS ET PRIVILEGES

    Белгия

    Предприятието CENTRALE D'ACHATS ET PRIVILEGES, e Разпространител, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на Промоция - консултантски агенции, Търговска промоция, Промоция - консултантски агенции, и Търговска промоция. Седалището му е в/ъв Herstal, Белгия.

  5. DELITRAITEUR

    Белгия

    Предприятието DELITRAITEUR, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, rice dishes or ready meals, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Nivelles, Белгия.

  6. SUNNY EUROPE

    Белгия

    Предприятието SUNNY EUROPE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на Морски агенции - наематели на кораби, Търговия на дребно, Морски агенции - наематели на кораби, и Търговия на дребно. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

  7. UNITED TRADE GROUP

    Белгия

    Предприятието UNITED TRADE GROUP, e Подизпълнител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Brussels, Белгия.

  8. OVERSEAS DISTRIBUTION COMPANY

    Белгия

    Предприятието OVERSEAS DISTRIBUTION COMPANY, e Разпространител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на Международна търговия - консултации, Международна търговия - консултации, и administration consultants. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

  1. FÉDÉRATION BELGE DE LA FRANCHISE

    Белгия

    Предприятието FÉDÉRATION BELGE DE LA FRANCHISE, e Производител, и работи в сферата на Федерации, обединения и синдикати. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски франчайзинг, industrial business associations and federations, и Търговски франчайзинг. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  2. GROUPE MESTDAGH

    Белгия

    Предприятието GROUPE MESTDAGH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, Хипермаркети, Супермаркети, и Хипермаркети. Седалището му е в/ъв Charleroi, Белгия.

  3. BRANDTFOOD

    Белгия

    Предприятието BRANDTFOOD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Супермаркети, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Hove, Белгия.

  4. PIETERCIL DELBY'S

    Белгия

    Предприятието PIETERCIL DELBY'S, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на Директен маркетинг, Директен маркетинг, и logistics. Седалището му е в/ъв Ternat, Белгия.

  5. NU SKIN BELGIUM

    Белгия

    Предприятието NU SKIN BELGIUM, e Разпространител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на Cosmetics. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  6. PEETERS GOVERS

    Белгия

    Предприятието PEETERS GOVERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, Супермаркети, и early produce. Седалището му е в/ъв Gierle, Белгия.

  7. ZIMBOREX

    Белгия

    Предприятието ZIMBOREX, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Mol, Белгия.

  8. MAKRO CASH & CARRY BELGIUM

    Белгия

    Предприятието MAKRO CASH & CARRY BELGIUM, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Супермаркети. Освен това развива дейност и в сферата на restaurants, и retailing outlets. Седалището му е в/ъв Wommelgem, Белгия.

  9. EGAL EU

    Белгия

    Предприятието EGAL EU, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Събиране и обработване на стратегическа, научна и технологична информация. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, Търговски справки, Търговски централи, trading advice, и Търговски справки. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  10. RAYAN SERVICE EXPRESS

    Белгия

    Предприятието RAYAN SERVICE EXPRESS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на perfumed toilet paper. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Търговия - супер и хипер-маркети - Белгия

Брой резултати

43 Фирми