• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - агенти

Резултати за

Внос-износ - агенти - Производител - България

БългарияПроизводител
  1. INTERMES LTD

    България

    Предприятието INTERMES LTD, e Производител, и работи в сферата на Деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, Търговия в супер- и хипермаркетите, Месо и колбаси, Внос-износ - агенти, Търговия в супер- и хипермаркетите, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Pleven, България.

  2. GLOBAL TRADE NET E O O D

    България

    Предприятието GLOBAL TRADE NET E O O D, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  3. BULGAREX O O D

    България

  4. IAMA GROUP LTD

    България

    Предприятието IAMA GROUP LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международен търговски пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Комисионери по транзитни бързоразвалящи се продукти, Земеделие - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, international transport, Комисионери по транзитни бързоразвалящи се продукти, Земеделие - внос-износ, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Petrich, България.