• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • облекло - внос-износ

Резултати за

Облекло - внос-износ - България

България
  1. GS7 CO.

    България

    Verified by europages badge

    Предприятието GS7 CO., e Производител, и работи в сферата на Тъкани за конфекция. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Мъжка облекло и конфекция, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, Тениски, Облекло - внос-износ, product sampling, clothes manufacturing, и women's skirts. Седалището му е в/ъв Plovdiv, България.

  2. EUROTEX LTD

    България

    Verified by europages badge

    Предприятието EUROTEX LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дрехи от оказион. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Оказионни стоки, Текстил - внос-износ, used clothing export, Used textile, Second hand clothes, и clothing export. Седалището му е в/ъв Varna, България.

  3. OUTLET-BULGARIA LTD

    България

    Търговия с дрехи на едро Внос и Износ в и извън Европа Предлагаме големи серии дрехи за продажба на ниски цени! Дрехите са предимно Аутлет от минали колекции или не пълни номерации! Търсим партньори в Европа, така и извън Европейски съюз. Дрехите , които предлагаме са само и единствено нови! ! ! Много добри цени при покупка на пакети и големи количества! В момента предлагаме дамски туники, потници, рокли, поли, бельо, мъжки сака, панталони, ризи, пижами, детски пижами панталони, шапки и много други артикули! ! ! Цените за количества и пакети започват от 1 евро за брой! Очакваме вашите предложения ! Търсим контакти с вносители и износители на втора употреба дрехи!

  4. DMM STILE LTD

    България

    Основната дейност на компанията е изработка на облекла от трикотаж и текстил. Можем да изработим облекла по избор на клиента: 1-ушиване и експорт с материали на клиента. 2-изработка на модел по скица, снимка или мостра на клиента и организация на производство с материали от нас или клиента. 3-изработка на модел по скица, снимка или мостра на клиента като сервиз / услуга /. 4 - Продажба на спортни стоки - тениски, панталони, суичъри, като към всеки артикул може да се добави печат или бродерия.

  5. IBIEX OOD

    България

    Предприятието IBIEX OOD, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MISS CHIC

    България

    Предприятието MISS CHIC, e Производител, и работи в сферата на Дамски дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  2. DONI STYLE LTD

    България

  3. PREMIUM CRAFT LTD.

    България

    Предприятието PREMIUM CRAFT LTD., e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Shumen, България.

  4. PLASTFORM LLC

    България

    Предприятието PLASTFORM LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Детски и бебешки дрехи, Бебешки дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, Детски и бебешки дрехи, и Бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Plovdiv, България.

  5. MULTIBRAND LTD

    България

    Предприятието MULTIBRAND LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Plovdiv, България.

  1. LUCE LTD

    България

    Предприятието LUCE LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Blagoevgrad, България.

  2. BELLA STYLE AD

    България

    Предприятието BELLA STYLE AD, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на jeans. Седалището му е в/ъв Petrich, България.

  1. TEXX TEAM

    България

    Предприятието TEXX TEAM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Дрехи от оказион, wholesale clothing, и Дрехи от оказион. Седалището му е в/ъв Varna, България.

  2. LABELS GROUP LTD

    България

    Предприятието LABELS GROUP LTD, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale clothing, ready to wear, и clothing export. Седалището му е в/ъв Plovdiv, България.

  3. GENERALE TRADE

    България

    Предприятието GENERALE TRADE, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Bulk used clothes. Седалището му е в/ъв Sliven, България.

  4. NOVA K.L.M.

    България

    Предприятието NOVA K.L.M., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  5. IRMA TRADE LTD

    България

    Предприятието IRMA TRADE LTD, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ruse, България.

  6. MEGROS LTD

    България

    Предприятието MEGROS LTD, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на terry cloth outfits, и dressing gowns. Седалището му е в/ъв Sliven, България.

  7. EUROPEAN DISTRIBUTION GROUP EOOD

    България

    Предприятието EUROPEAN DISTRIBUTION GROUP EOOD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Targovishte, България.

  8. ELINDA - A O O D

    България

  1. HRS COLLECTIONS

    България

    ХРС Колекшънс е марка, създадена преди почти 10 години от ХРС Инвест. Ние предлагаме подбрани и тествани текстилни консумативи за професионалисти - различни видове спално бельо, олекотени завивки, възглавници, одеала, протектори за матраци, шалтета, хавлиени кърпи, халати, покривки за маса, салфетки, хангали, дарперии, тишлайфери, шалтета за столове. С други думи, цялостно текстилно обзавеждане за хотели, ресторанти и СПА центрове. Ние сме вносител на испански текстил и сами конфекционираме покривките и салфетки за маса. Като обръщаме внимание и на най-малките детайли, шием по наш, уникален начин. Нашата цел е да създадем комфорт за Вашите гости и посетители. Нашата същност е домашен уют! Искаме да предложим на пазара по-различни изделия, за да задоволим изискванията на клиенти, които истински държат на текстилните продукти около себе си. Чрез добри цени, доказано качество и коректно обслужване, да създадем дългосрочни партньорства! Ценности: Спазване на етични норми в бизнеса.

  2. DIMI STANEV-STIL LTD

    България

    Изработвам, всякакъв текстил за дома, ресторанта, хотела, чаршафи, олекотени завивки, покривки за маса, покривки за легла, хавлии и т.н. Изработвам и работно облекло както и различни облекла, качествено изпълнение на изработката и бързи срокове на изготвяне, работим по желание на клиента- мостри, модел, спецификация и т.н. Клиента е винаги на първо място. Constructed all textiles for the home, restaurants, hotels, bed sheets, duvet covers, tablecloths, bedspreads, towels, etc. Produce and clothing and various garments, quality of workmanship and performance swift time of preparation, work at the request of client- samples, model, specification, etc. The customer is always first.

  3. AVI TRADE LTD.

    България

    Продажби на дребно , едро и онлайн на спортни обувки и облекла на водещи марки - ADIDAS, NIKE, PUMA , NEW BALANCE , UNDER ARMOUR

  4. SHIK SHIK

    България

    our company is specialized in importing and exporting second hand clothes for over 20 years

  5. ALLEN EOOD

    България

    Предприятието ALLEN EOOD, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на fabrics for furnishings, bathroom towelling, и sofa covers. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  6. RAINBOW FASHION ILIMEX LTD.

    България

    Предприятието RAINBOW FASHION ILIMEX LTD., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  7. BULTIMI LTD

    България

    Предприятието BULTIMI LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Джинси и дрехи в спортен стил, и Джинси и дрехи в спортен стил. Седалището му е в/ъв Yakoruda, България.

  8. VINSON LTD

    България

    Предприятието VINSON LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Varna, България.

  9. ONLINEDRES PLTD

    България

    Предприятието ONLINEDRES PLTD, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Blagoevgrad, България.

  10. MASTRA AD

    България

    Предприятието MASTRA AD, e Производител, и работи в сферата на Детски дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжка облекло и конфекция, Внос-износ - текстил и облекло, Мъжка облекло и конфекция, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Dupnitsa, България.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Облекло - внос-износ - България

Брой резултати

60 Фирми