• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • търговия - супер и хипер-маркети

Резултати за

Търговия - супер и хипер-маркети - България

България
  1. EMPOR TRADE CONSULT LTD

    България

    Предприятието EMPOR TRADE CONSULT LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия на дребно. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски органи, и Търговски органи. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  2. LB EXPERT LTD

    България

    Предприятието LB EXPERT LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Dorf Bistritsa, България.

  3. CHAIN OF SUPERMARKETS ZORA

    България

    Предприятието CHAIN OF SUPERMARKETS ZORA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Супермаркети. Седалището му е в/ъв Bansko, България.

  4. IT EXPERTS LTD

    България

    Предприятието IT EXPERTS LTD, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Търговия на дребно. Освен това развива дейност и в сферата на Лаптопи, laptop computer repairs, и Лаптопи. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  5. YURIEK-2001 LTD

    България

    Предприятието YURIEK-2001 LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени меса, Търговия на дребно, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Месо и колбаси, Замразени и дълбоко замразени меса, Търговия на дребно, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Chuchuligovo, България.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LE TAPIS ROUGE BULGARIE

    България

    Предприятието LE TAPIS ROUGE BULGARIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на packaging, и tax domicile. Седалището му е в/ъв Varna, България.

  2. INGO IA EOODBULGAR

    България

    Предприятието INGO IA EOODBULGAR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Orizare, България.

  3. EURO TRADE

    България

    Предприятието EURO TRADE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  4. CHEMAGREGAT BURGAS LTD

    България

    Предприятието CHEMAGREGAT BURGAS LTD, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Burgas, България.

  5. HRANITELNI STOKI OOD

    България

    Предприятието HRANITELNI STOKI OOD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Pleven, България.

  1. PRESTIGE BUSINESS E A D

    България

  2. FREE TRADE ZONE JSC

    България