• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Виетнам

Виетнам
  1. DA LAT NATURAL FOOD JSC

    Виетнам

    Предприятието DA LAT NATURAL FOOD JSC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh exotic fruit, passion-fruit, и Rambutans. Седалището му е в/ъв Ho Chi Minh, Виетнам.

  2. SATRANSCO CO., LTD

    Виетнам

    Предприятието SATRANSCO CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на pickled vegetables. Седалището му е в/ъв Ho Chi Minh, Виетнам.

  3. ORIENT VEGETABLE IMPORT - EXPORT JOINT STOCK COMPANY

    Виетнам

    Предприятието ORIENT VEGETABLE IMPORT - EXPORT JOINT STOCK COMPANY, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на gherkins, и Canned foods and of vegetables. Седалището му е в/ъв Bacgiang Province, Виетнам.

  4. THANH HA AGRICULTURE AND FOREST PRODUCT PROCESSING AND EXPORT CO., LTD

    Виетнам

    Предприятието THANH HA AGRICULTURE AND FOREST PRODUCT PROCESSING AND EXPORT CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hai Duong, Виетнам.

  5. DUA DUA CO., LTD

    Виетнам

    Предприятието DUA DUA CO., LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Canned foods and of vegetables. Седалището му е в/ъв Hanoi, Виетнам.

Филтри

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Виетнам

Брой резултати

5 Фирми

Страни