• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • електроника - внос-износ

Резултати за

Електроника - внос-износ

Търговец на едроВнос-износ на енергия и суровини
  1. SIBSTAR GROUP

    Киргизстан

    Verified by europages badge

    SIBSTAR Group is your reliable partner for the supply of thermal coal since 2019. We are a major supplier of «D», «G», and «T» grades of hard coal. It is widely used as fuel for household needs, completely necessary for foundries operation and is used by thermal power plants for electricity generation. Over the entire period of our activity, we have supplied more than 1 000 000 tons of coal. We are focused on supporting the global industry by ensuring stable supplies of high-quality products. We strive for long-term and mutually beneficial relationships with our clients and partners, providing the best service and optimal solutions. SIBSTAR Group supplies energy resources all over the world. Thanks to our reliable partnerships and extensive logistics network, we guarantee on-time and safe delivery of our products anywhere in the world. Energy shipments are carried out to the largest manufacturing giants. Our key partners are large industrial enterprises of China, India and Turkey. SIBSTAR is a dynamically developing company. We expand geography of cooperation, as well as the structure of supplied products. Our goal is to provide stable supplies to keep your production processes running. We are in a process of development petroleum supply.

  2. CPL HARGREAVES LIMITED

    Обединеното кралство

  3. VITOL R & M SA

    Швейцария

  4. SHELL GAS BULGARIA A D

    България

  5. MANSEL OIL LTD

    Швейцария

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. COOP MINERALOEL AG

    Швейцария

    Предприятието COOP MINERALOEL AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на енергия и суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени горива и добавки, Внос-износ на нефт, Нефтени горива и добавки, и Внос-износ на нефт. Седалището му е в/ъв Allschwil, Швейцария.

  2. BRINT TRADING

    Обединеното кралство

    Предприятието BRINT TRADING, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Внос-износ на енергия и суровини, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ - агенти, Земеделие - внос-износ, Внос-износ на енергия и суровини, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Pouso Redondo, Обединеното кралство.

  3. BRUKVOOD S.A.

    Швейцария

  4. BARI PARTNERS

    Турция

    Предприятието BARI PARTNERS, e Multi-Category, и работи в сферата на Международна търговия - консултации. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на енергия и суровини, Облекло - внос-износ, Памук - нишки и прежди, machines and equipment for building and maintenance of railway lines, Внос-износ на енергия и суровини, Облекло - внос-износ, и Памук - нишки и прежди. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. BERG LIPIDTECH AS

    Норвегия

  1. SOM PETROL SA

    Швейцария

  2. PRZEDSIEBIORSTWO HANDLU ZAGRANICZNEGO BARTIMPEX S A

    Полша

    Предприятието PRZEDSIEBIORSTWO HANDLU ZAGRANICZNEGO BARTIMPEX S A, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на енергия и суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на газ, и Внос-износ на газ. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

  1. IGDAS ISTANBUL GAZ DAGITIM SANAYI VE TICARET A S

    Турция

    Предприятието IGDAS ISTANBUL GAZ DAGITIM SANAYI VE TICARET A S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на енергия и суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на газ, и Внос-износ на газ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. CLP PETROCHEMICALS SA

    Швейцария

    Предприятието CLP PETROCHEMICALS SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на енергия и суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на нефт, и Внос-износ на нефт. Седалището му е в/ъв Villars-Sur-Glane, Швейцария.

  3. GALCAN SL

    Испания

    Предприятието GALCAN SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на енергия и суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на газ, и Внос-износ на газ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  4. OMV SUPPLY & TRADING AG

    Швейцария

    Предприятието OMV SUPPLY & TRADING AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на енергия и суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на нефт, и Внос-износ на нефт. Седалището му е в/ъв Zug, Швейцария.

  5. MOCOH ENERGY INT

    Швейцария

  6. DYNATRADE SA

    Швейцария

  7. KOHLEN-RÖDER MATHILDE RÖDER INH. HANS HERFORTH

    Германия

  8. EURO-ASIAN OIL AG

    Швейцария

  1. NEKO-TRADE.LTD

    Турция

    Предприятието NEKO-TRADE.LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на нефт. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на енергия и суровини, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, petrochemical products, Внос-износ на енергия и суровини, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Refined sunflower oil. Седалището му е в/ъв Alania, Турция.

  2. SIEPER SA

    Испания

    Предприятието SIEPER SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на енергия и суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на въглища, и Внос-износ на въглища. Седалището му е в/ъв San Cristobal De La Laguna, Испания.

  3. EURO-PETROL D.O.O.

    Хърватия

  4. SMANN SA

    Швейцария

    Предприятието SMANN SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на енергия и суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на нефт, и Внос-износ на нефт. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  5. ETABLISSEMENTS ANDRIEU ET FILS

    Франция

  6. GEOGAS TRADING SA

    Швейцария

    Предприятието GEOGAS TRADING SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на енергия и суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на газ, и Внос-износ на газ. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  7. KOCH SUPPLY & TRADING COMPANY LTD.

    Обединеното кралство

    Предприятието KOCH SUPPLY & TRADING COMPANY LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на енергия и суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на нефт, и Внос-износ на нефт. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  8. FSTRADING & CONSULTING INH. FERDINAND SCHUBER

    Австрия

    Предприятието FSTRADING & CONSULTING INH. FERDINAND SCHUBER, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ на енергия и суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на въглища, и Внос-износ на въглища. Седалището му е в/ъв Vösendorf, Австрия.

  9. BECKMANN MINERALÖLHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието BECKMANN MINERALÖLHANDEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на енергия и суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на нефт, и Внос-износ на нефт. Седалището му е в/ъв Osnabrück, Германия.

  10. GAS-UNION GMBH

    Германия

    Предприятието GAS-UNION GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на енергия и суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на газ, и Внос-износ на газ. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно