• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ

Внос-износ на медицинска хирургична техника
  1. DISTRIBUCIONES DE OPTICA MARIANO GARCIA BABON S.A.

    Испания

  2. DMR MEDICAL

    Турция

    Предприятието DMR MEDICAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фармация - внос-износ, medical devices, medical diagnostic tests, Фармация - внос-износ, и medical equipment. Седалището му е в/ъв Fatih/istanbul, Турция.

  3. HIERBAS Y DISTRIBUCIONES SRL

    Испания

  4. TRANSACTOR SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието TRANSACTOR SP. Z O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Механични абразиви. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Внос-износ на обработващи машини, Внос-износ - агенти, Внос-износ на медицинска хирургична техника, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Внос-износ на обработващи машини, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

  5. AKA MEDICAL SUPPLIES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието AKA MEDICAL SUPPLIES LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фармация - внос-износ, import-export of perfumes, Фармация - внос-износ, Import-export of cosmetics accessories, и Import-export of hair accessories. Седалището му е в/ъв High Wycombe, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MSF SUPPLY

    Белгия

    Предприятието MSF SUPPLY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, lifesaving drugs, medicine transport, Внос-износ на медицинска хирургична техника, и Transport of medical equipment. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  2. FEET CONTROL GMBH

    Германия

    Предприятието FEET CONTROL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Внос-износ на медицинска хирургична техника, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Gummersbach, Германия.

  3. ENDOTRONIC GESELLSCHAFT FÜR STRAHLENTECHNISCHE GERÄTE MBH

    Германия

    Предприятието ENDOTRONIC GESELLSCHAFT FÜR STRAHLENTECHNISCHE GERÄTE MBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Внос-износ на медицинска хирургична техника, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Argenbühl, Германия.

  4. HKM DENTALE MEDIZINISCHE PRODUKTE HANS-KARL MATYSIAK E.K.

    Германия

    Предприятието HKM DENTALE MEDIZINISCHE PRODUKTE HANS-KARL MATYSIAK E.K., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Tarmstedt, Германия.

  5. PAN MEDICAL LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието PAN MEDICAL LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Gloucester, Обединеното кралство.

  1. PAPAETIS MEDICAL COMPANY LIMITED

    Кипър

    Предприятието PAPAETIS MEDICAL COMPANY LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Nicosia, Кипър.

  2. ASCOR S.A.

    Полша

    Предприятието ASCOR S.A., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

  1. ST. JUDE MEDICAL U.K. LTD

    Обединеното кралство

  2. RAYFORCE EUROPA GMBH

    Германия

  3. N PAPAPOSTOLOU LTD

    Гърция

    Предприятието N PAPAPOSTOLOU LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Thessaloniki, Гърция.

  4. BOSTON SCIENTIFIC LTD

    Обединеното кралство

  5. SETA TIBBI CIHAZLAR ITH.IHR.PAZ.VE TIC.A.S.

    Турция

  6. SOFBIOLIFE O O D

    България

  7. FRANCE INTERNATIONAL MEDICAL

    Франция

  8. SYNTHES A/S

    Дания

  1. EVANS MEDICAL SUPPLIES LIMITED

    Ирландия

  2. W & H DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

  3. CARDINAL HEALTH U.K. 235 LIMITED

    Обединеното кралство

  4. UMS UNITED MEDICAL SYSTEMS GMBH

    Германия

  5. KLINGENFUSS GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието KLINGENFUSS GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Внос-износ на медицинска хирургична техника, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  6. BICAKCILAR TIBBI CIHAZLAR SANAYI VE TICARET A S

    Турция

    Предприятието BICAKCILAR TIBBI CIHAZLAR SANAYI VE TICARET A S, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - интрументи, Внос-износ на медицинска хирургична техника, Медицинска хирургия - интрументи, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  7. ANITA-HUNGARIA GYOGYASZATI REHABILITACIOS SEGEDESZKOZKERESKEDELMI KFT

    Унгария

  8. MEDICAL DISPOSABLES MANUFACTURING LTD

    Малта

  9. ELOS PINOL A/S

    Дания

    Предприятието ELOS PINOL A/S, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - интрументи, Внос-износ на медицинска хирургична техника, Медицинска хирургия - интрументи, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Goerloese, Дания.

  10. EMILIA PLSKOVA

    Чехия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно