• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • железни и цветни руди

Резултати за

Железни и цветни руди

Търговец на едроВнос-износ - агенти
  1. SCHOLZ RECYCLING AG & CO.KG

    Германия

    Предприятието SCHOLZ RECYCLING AG & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Dresden, Германия.

  2. FNF INDUSTRIETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието FNF INDUSTRIETECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Железни и цветни руди, Превозни средства - механични компоненти и части, Внос-износ - агенти, Вода - добив и снабдяване, Железни и цветни руди, Превозни средства - механични компоненти и части, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Eydelstedt, Германия.

  3. KM-RECYCLING

    Германия

    Предприятието KM-RECYCLING, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Гранулирани продукти за пластмасови материи, Внос-износ - агенти, Околна среда - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Внос-износ - агенти, Околна среда - услуги, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  4. WILHELM PAUL & SOHN GMBH

    Германия

    Предприятието WILHELM PAUL & SOHN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Ahaus, Германия.

  5. PRIMEX WARENHANDELS-GMBH

    Германия

    Предприятието PRIMEX WARENHANDELS-GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Железни и цветни руди, Внос-износ на обработващи машини, Внос-износ - агенти, Вода - добив и снабдяване, Железни и цветни руди, Внос-износ на обработващи машини, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Billerbeck, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MENA LINK GMBH

    Германия

    Предприятието MENA LINK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на обработващи машини, Внос-износ - агенти, Международни куриерски служби, Посредник по международни превози, Внос-износ на обработващи машини, Внос-износ - агенти, Международни куриерски служби, и Посредник по международни превози. Седалището му е в/ъв Bielefeld, Германия.

  2. KABELSCHÄLBETRIEB KÖNIG GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KABELSCHÄLBETRIEB KÖNIG GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Внос-износ - агенти, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Krefeld, Германия.

  3. MT-MINETEC HANDELSGESELLSCHAFT FÜR INDUSTRIE-, BERGBAU- UND HÜTTENTECHNIK MBH

    Германия

    Предприятието MT-MINETEC HANDELSGESELLSCHAFT FÜR INDUSTRIE-, BERGBAU- UND HÜTTENTECHNIK MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Железни и цветни руди, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Внос-износ на обработващи машини, Внос-износ - агенти, Железни и цветни руди, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Внос-износ на обработващи машини, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Voerde, Германия.

  4. EXCLUSIVE IETRADE AGENCY UG

    Германия

    Предприятието EXCLUSIVE IETRADE AGENCY UG, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на обработващи машини, Внос-износ - агенти, Международни куриерски служби, Посредник по международни превози, Внос-износ на обработващи машини, Внос-износ - агенти, Международни куриерски служби, и Посредник по международни превози. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  5. HOFFMANN ROHSTOFFHANDEL E.K.

    Германия

    Предприятието HOFFMANN ROHSTOFFHANDEL E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, Стомани, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Neumünster, Германия.

  1. ALLGEMEINE LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието ALLGEMEINE LTD, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Железни и цветни руди, Изкуствени торове, Железни и цветни руди, и Изкуствени торове. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

Филтри

Резултати за

Железни и цветни руди

Брой резултати

11 Фирми