• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации

Резултати за

Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации

Внос-износ - агенти
  1. WILHELM PAUL & SOHN GMBH

    Германия

    Предприятието WILHELM PAUL & SOHN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Ahaus, Германия.

  2. OMNICYCLE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието OMNICYCLE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Внос-износ - агенти, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Ahaus, Германия.

  3. EHG GMBH

    Германия

    Предприятието EHG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Проектантски бюра - ПГС, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Rheine, Германия.

  4. TURBON AG

    Германия

    Предприятието TURBON AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Консумативи - принтери, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Околна среда - услуги, Консумативи - принтери, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Hattingen, Германия.

  5. WIRTSCHAFTSBETRIEBE KREIS COESFELD GMBH

    Германия

    Предприятието WIRTSCHAFTSBETRIEBE KREIS COESFELD GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Проектантски бюра - ПГС, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Проектантски бюра - ПГС, Внос-износ - агенти, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Coesfeld, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GISBAR GMBH

    Германия

    Предприятието GISBAR GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Проектантски бюра - ПГС, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Проектантски бюра - ПГС, Внос-износ - агенти, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Balve, Германия.

  2. EARN ELEKTROGERÄTE SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието EARN ELEKTROGERÄTE SERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Груб строеж, Довършителни работи, Внос-износ - агенти, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Goslar, Германия.

  3. WANCKEL & WANCKEL INH. HANS D. WANCKEL

    Германия

    Предприятието WANCKEL & WANCKEL INH. HANS D. WANCKEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Контейнери, Проектантски бюра - ПГС, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Контейнери, Проектантски бюра - ПГС, Внос-износ - агенти, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Barsbüttel, Германия.

  4. AWMTEC GMBH

    Германия

    Предприятието AWMTEC GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Проектантски бюра - ПГС, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Проектантски бюра - ПГС, Внос-износ - агенти, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

  5. SCHROTTHANDEL MÜHLKE

    Германия

    Предприятието SCHROTTHANDEL MÜHLKE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, и Превоз на отпадъци. Седалището му е в/ъв Nettetal, Германия.

  1. R.BEDOW SCHROTTABHOLUNG & ENTSORGUNG

    Германия

    Предприятието R.BEDOW SCHROTTABHOLUNG & ENTSORGUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, и Превоз на отпадъци. Седалището му е в/ъв Detmold, Германия.

  2. EISEN-SCHELNAST- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието EISEN-SCHELNAST- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, Стомани, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Wiener Neustadt, Австрия.

  1. SCHOLZ RECYCLING AG & CO.KG

    Германия

    Предприятието SCHOLZ RECYCLING AG & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Dresden, Германия.

  2. METCERA-HANDEL UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието METCERA-HANDEL UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Markranstädt, Германия.

  3. BLACH-RECYCLING

    Германия

    Предприятието BLACH-RECYCLING, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Стомани, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Hausen, Германия.

  4. METALL RECYCLING GMBH

    Австрия

    Предприятието METALL RECYCLING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Blumau-Neurißhof, Австрия.

  5. TEKAEF RECYCLING GMBH

    Австрия

    Предприятието TEKAEF RECYCLING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Околна среда - услуги, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Ried Im Innkreis, Австрия.

  6. KABELSCHÄLBETRIEB KÖNIG GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KABELSCHÄLBETRIEB KÖNIG GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Внос-износ - агенти, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Krefeld, Германия.

  7. TAREK EL-HAMAD

    Германия

    Предприятието TAREK EL-HAMAD, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Bochum, Германия.

  8. ABFALLWIRTSCHAFTSBETRIEB KIEL

    Германия

    Предприятието ABFALLWIRTSCHAFTSBETRIEB KIEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Kiel, Германия.

  1. GARTMANN ENTSORGUNGS-MANAGEMENT GMBH

    Германия

    Предприятието GARTMANN ENTSORGUNGS-MANAGEMENT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Проектантски бюра - ПГС, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Проектантски бюра - ПГС, Внос-износ - агенти, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Neuss, Германия.

  2. LOTHAR WENDLANDT

    Германия

    Предприятието LOTHAR WENDLANDT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Fürstenwalde, Германия.

  3. FICONET AG

    Германия

    Предприятието FICONET AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Проектантски бюра - ПГС, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Проектантски бюра - ПГС, Внос-износ - агенти, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  4. SCHROTTANKAUF24

    Германия

    Предприятието SCHROTTANKAUF24, e Разпространител, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, и Превоз на отпадъци. Седалището му е в/ъв Bochum, Германия.

  5. INFA INSTITUT FÜR ABFALL ABWASSER UND INFRASTRUKTUR- MANAGEMENT GMBH

    Германия

    Предприятието INFA INSTITUT FÜR ABFALL ABWASSER UND INFRASTRUKTUR- MANAGEMENT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Проектантски бюра - ПГС, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Проектантски бюра - ПГС, Внос-износ - агенти, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Ahlen, Германия.

  6. ELEKTROGERÄTEVERWERTUNG GÖLLINGEN GMBH

    Германия

    Предприятието ELEKTROGERÄTEVERWERTUNG GÖLLINGEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Груб строеж, Довършителни работи, Внос-износ - агенти, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Sondershausen, Германия.

  7. A & K ENTSORGUNGSBERATUNG GMBH

    Германия

    Предприятието A & K ENTSORGUNGSBERATUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Проектантски бюра - ПГС, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

  8. BECKER - RECYCLING - CONTAINERDIENST & HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието BECKER - RECYCLING - CONTAINERDIENST & HANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Алуминий и сплави, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, Стомани, Алуминий и сплави, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Witzenhausen, Германия.

  9. SVEN SCHWIEMANN

    Германия

    Предприятието SVEN SCHWIEMANN, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, Стомани, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Demmin, Германия.

  10. GOERZ METALLHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието GOERZ METALLHANDEL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации

Брой резултати

43 Фирми