• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • woodworking

Резултати за

Woodworking

Внос-износ - дърво
  1. FOR GUYANE

    Френска Гвиана

    Verified by europages badge

    Предприятието FOR GUYANE, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - изделия, Внос-износ - дърво, Промишлена дървесина, Бичен и обработен дървен материал, дървена конструкция, wood, sawn-wood, Дървен материал - изделия, и Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Saint Laurent Maroni, Френска Гвиана.

  2. JANS BOIS

    Белгия

    Предприятието JANS BOIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени панели, Дървени панели, oak, beech logs, и woodworking. Седалището му е в/ъв Harze, Белгия.

  3. WOODWORKING PLANT ZELENIY BOR LTD

    Беларус

    Предприятието WOODWORKING PLANT ZELENIY BOR LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - полуготови изделия, wooden pallets, epal pallets, pallets for packing, и Дървен материал - полуготови изделия. Седалището му е в/ъв Zeleniy Bor, Беларус.

  4. IMEXMZ

    Мозамбик

    Предприятието IMEXMZ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Освен това развива дейност и в сферата на African wood, cut timber, pine wood, и complete woodworking lines. Седалището му е в/ъв Chimoio, Мозамбик.

  5. LEOPOLD MÜLLER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието LEOPOLD MÜLLER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти за дървообработването, Внос-износ - дърво, Ръчни инструменти за дървообработването, и Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Furtwangen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ATRO POINT KFT

    Унгария

    Предприятието ATRO POINT KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - дърво, и Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.