• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ на каучук и пластмасови материи

Резултати за

Внос-износ на каучук и пластмасови материи

Внос-износ - електрическа и електронна техника
  1. AGRODOB-ELEKTRO MEZOGAZDASAGI, IPARI, KFT

    Унгария

  2. RISSMANN GMBH

    Германия

    Предприятието RISSMANN GMBH, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електродомакински уреди - внос-износ, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Електродомакински уреди - внос-износ, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

  3. WENNER GMBH

    Германия

    Предприятието WENNER GMBH, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Електродомакински уреди - внос-износ, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Електродомакински уреди - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marktsteft, Германия.

  4. SCHMID GMBH KUNSTSTOFFTECHNIK

    Германия

  5. HEINZ SCHNEIDER

    Германия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TUPAK DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието TUPAK DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Внос-износ - електрическа и електронна техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Внос-износ - електрическа и електронна техника. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

  2. GHOLAM NABI SAKHI EXPORT- IMPORT

    Германия

    Предприятието GHOLAM NABI SAKHI EXPORT- IMPORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Внос-износ на обработващи машини, Автомобили, Внос-износ - електрическа и електронна техника, Пластмасови материи - машини за индустрията, Внос-износ на обработващи машини, Автомобили, и Внос-износ - електрическа и електронна техника. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  3. TROLA GMBH & CO

    Германия

  4. CARTUB AG

    Швейцария

    Предприятието CARTUB AG, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Внос-износ - електрическа и електронна техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Внос-износ - електрическа и електронна техника. Седалището му е в/ъв Zofingen, Швейцария.

  5. PACKPOINT HABIG & ANDERE GBR

    Германия

    Предприятието PACKPOINT HABIG & ANDERE GBR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Внос-износ - електрическа и електронна техника, Електродомакински уреди - внос-износ, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Внос-износ - електрическа и електронна техника, Електродомакински уреди - внос-износ, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Bielefeld, Германия.

Филтри

Резултати за

Внос-износ на каучук и пластмасови материи

Брой резултати

10 Фирми