• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • информатика - софтуер за търговията

Резултати за

Информатика - софтуер за търговията

Внос-износ - информатика
  1. CTT COMPUTERTECHNIK AKTIENGESELLSCHAFT

    Германия

    Предприятието CTT COMPUTERTECHNIK AKTIENGESELLSCHAFT, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - информатика, Планиране с помощта на компютър, Внос-износ - информатика, и Планиране с помощта на компютър. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  2. KOLBIS INTERNATIONAL TRANSFER A D

    България

    Предприятието KOLBIS INTERNATIONAL TRANSFER A D, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - информатика. Освен това развива дейност и в сферата на Копиране на документи - офисна техника, Информатика - софтуер, Копиране на документи - офисна техника, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  3. AIRCOM

    Латвия

    Предприятието AIRCOM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мултимедия - услуги Интернет и Интранет. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - информатика, Информатика - софтуер, Информатика - микро-компютри, Внос-износ - информатика, Информатика - софтуер, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Daugavpils, Латвия.

  4. HUNGARIAN DATA SYSTEMS KFT

    Унгария

  5. CHRISTIAN WAXENBERGER EDVBERATUNG

    Германия

    Предприятието CHRISTIAN WAXENBERGER EDVBERATUNG, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - информатика, Планиране с помощта на компютър, Внос-износ - информатика, и Планиране с помощта на компютър. Седалището му е в/ъв Bodenkirchen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CARIBEAN LTD

    Ирландия

    Предприятието CARIBEAN LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - информатика, Управляващ софтуер за предприятия, Информатика - софтуер, Внос-износ - информатика, Управляващ софтуер за предприятия, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Killiney, Ирландия.

  2. T I O S SPOL. S R.O.

    Чехия

  3. COMLINE COMPUTER SOFTWARELÖSUNGEN AG

    Германия

    Предприятието COMLINE COMPUTER SOFTWARELÖSUNGEN AG, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - информатика, Планиране с помощта на компютър, Внос-износ - информатика, и Планиране с помощта на компютър. Седалището му е в/ъв München-Unterschleißheim, Германия.

  4. PWS ELECTRONIC SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието PWS ELECTRONIC SERVICE GMBH, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - информатика, Планиране с помощта на компютър, Внос-износ - информатика, и Планиране с помощта на компютър. Седалището му е в/ъв Germering, Германия.

  5. MARKUS JOHANNES UDVARY

    Германия

  1. COMPUTERS AND COMMUNICATIONS

    Белгия

    Предприятието COMPUTERS AND COMMUNICATIONS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Внос-износ - информатика, Домашни компютри, Консумативи - принтери, Информатика - софтуер, Внос-износ - информатика, Домашни компютри, и Консумативи - принтери. Седалището му е в/ъв Oudenaarde, Белгия.

  2. DÖRR GMBH

    Германия

    Предприятието DÖRR GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Планиране с помощта на компютър, Внос-износ - информатика, Планиране с помощта на компютър, и Внос-износ - информатика. Седалището му е в/ъв Neu-Ulm, Германия.

  1. TEKKEYS

    Франция

    Предприятието TEKKEYS, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - информатика. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, data processing and office automation accessories, Информатика - софтуер, import of personal computers, и printers. Седалището му е в/ъв Stains, Франция.

  2. ALLIED TELESYN INTERNATIONAL LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието ALLIED TELESYN INTERNATIONAL LIMITED, e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - информатика, Информатика - периферни компютърни устройства, Внос-износ - информатика, и Информатика - периферни компютърни устройства. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  3. BSP.TRAINING

    Германия

    Предприятието BSP.TRAINING, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - информатика, Планиране с помощта на компютър, Внос-износ - информатика, и Планиране с помощта на компютър. Седалището му е в/ъв Regensburg, Германия.

  4. CARGO ONLINE SOFTWARE GMBH

    Германия

    Предприятието CARGO ONLINE SOFTWARE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - информатика. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Bremen, Германия.

  5. FORSCHUNGSWERK GMBH

    Германия

    Предприятието FORSCHUNGSWERK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Планиране с помощта на компютър, Внос-износ - информатика, Планиране с помощта на компютър, и Внос-износ - информатика. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

  6. KVAZAR MICRO CLOSED JOINT STOCK COMPANY

    Украйна

    Предприятието KVAZAR MICRO CLOSED JOINT STOCK COMPANY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - информатика, Информатика - микро-компютри, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Внос-износ - информатика, Информатика - микро-компютри, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  7. DISKMASTER GESELLSCHAFT FÜR DATENTRÄGERVERVIELFÄLTIGUNG MBH

    Германия

  8. DATA LINK HANDELS-GMBH

    Австрия

  1. JOHANNES TRAUTMANN HANDEL MIT EDVZUBEHÖR

    Германия

  2. LOGITECH GMBH

    Германия

  3. SOGET

    Франция

    Предприятието SOGET, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - информатика. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Компютърно обучение, Професионални пакети от компютърни програми, Управляващ софтуер за предприятия, Информатика - софтуер, Компютърно обучение, Професионални пакети от компютърни програми, и Управляващ софтуер за предприятия. Седалището му е в/ъв Le Havre, Франция.

  4. ULTIMATE RENAISSANCE GMBH

    Германия

    Предприятието ULTIMATE RENAISSANCE GMBH, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - информатика, Планиране с помощта на компютър, Внос-износ - информатика, и Планиране с помощта на компютър. Седалището му е в/ъв Amberg, Германия.

  5. «ROBOCLAIM» LIMITED LIABILITY COMPANY

    Русия

    Предприятието «ROBOCLAIM» LIMITED LIABILITY COMPANY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Право - консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Внос-износ - информатика, Търговски справки, Платежоспособност - контрол, Информатика - софтуер, Внос-износ - информатика, Търговски справки, и Платежоспособност - контрол. Седалището му е в/ъв Moscow, Русия.

  6. NEW LINE COMPUTER INH. JOCHEN ZEIER

    Германия

    Предприятието NEW LINE COMPUTER INH. JOCHEN ZEIER, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - информатика, Планиране с помощта на компютър, Внос-износ - информатика, и Планиране с помощта на компютър. Седалището му е в/ъв Bad Brückenau, Германия.

  7. KARLHEINZ WEYRICH EDV

    Германия

    Предприятието KARLHEINZ WEYRICH EDV, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - информатика, Планиране с помощта на компютър, Внос-износ - информатика, и Планиране с помощта на компютър. Седалището му е в/ъв Sondheim, Германия.

  8. BLACK BOX DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието BLACK BOX DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Планиране с помощта на компютър, Внос-износ - информатика, Планиране с помощта на компютър, и Внос-износ - информатика. Седалището му е в/ъв Hallbergmoos, Германия.

  9. DIETER MAISTER

    Австрия

    Предприятието DIETER MAISTER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - информатика. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, и Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Gros Siegharts, Австрия.

  10. PCS PROFESSIONELLE COMMUNICATIONS SYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието PCS PROFESSIONELLE COMMUNICATIONS SYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - информатика, Планиране с помощта на компютър, Внос-износ - информатика, и Планиране с помощта на компютър. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно