• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - превозни средства и транспортна техника

Резултати за

Внос-износ - превозни средства и транспортна техника

ИталияВнос-износ - превозни средства и транспортна техника
  1. AGATE TRASPORTI SRL

    Италия

    Предприятието AGATE TRASPORTI SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, national transport, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и international road haulage. Седалището му е в/ъв Mazara Del Vallo, Италия.

  2. SETTI TRASPORTI DI CARLO SETTI & C. SNC

    Италия

    Предприятието SETTI TRASPORTI DI CARLO SETTI & C. SNC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Товарен терминал. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, intermodal goods shipments and transport, ADR transport, groupage of goods by road, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Castelnuovo Scrivia, Италия.

  3. CARROZZERIA TONELLO DI TONELLO SAMUELE

    Италия

    Предприятието CARROZZERIA TONELLO DI TONELLO SAMUELE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Специални превозни средства - каросерия. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, commercial vehicle spare parts, vintage auto carburettors, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и racing parts. Седалището му е в/ъв Villanova Di Camposampiero, Италия.

  4. NEXT TO BUSINESS SRLS

    Италия

    Предприятието NEXT TO BUSINESS SRLS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Международен товарен транспорт, international transport, national shipping, Международен товарен транспорт, и product distribution services on local markets. Седалището му е в/ъв Ispica, Италия.

  5. AUTOATTIVA S.R.L.

    Италия

    Предприятието AUTOATTIVA S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на автомобилен представител. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и semi-annual used equipment. Седалището му е в/ъв Biella, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MADYCAR & TRUCK

    Италия

    Предприятието MADYCAR & TRUCK, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, medium/long-term car rental, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, vehicles fitted out for transporting mobility-challenged people, и assembling and fitting out special vehicles. Седалището му е в/ъв Lariano, Италия.

  2. CAVAUTO

    Италия

    Предприятието CAVAUTO, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Monza, Италия.

  3. ASSTRA

    Италия

    Предприятието ASSTRA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на international transport agency, и fitting out of vehicles for transporting animals. Седалището му е в/ъв Snc, Италия.

  4. AGMIN ITALY S.R.L.

    Италия

    Предприятието AGMIN ITALY S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Verona (Vr), Италия.

  5. CAPRICORN SRL

    Италия

    Предприятието CAPRICORN SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на truck spare. Седалището му е в/ъв Borgaro, Италия.

  1. IUMEX (S.R.L.)

    Италия

    Предприятието IUMEX (S.R.L.), e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Modena (Mo), Италия.

  2. J.B.C. SRL

    Италия

    Предприятието J.B.C. SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на retrofitting to adr standard. Седалището му е в/ъв FRATTAMAGGIORE, Италия.

  1. ALPHA TRADING S.P.A.

    Италия

    Предприятието ALPHA TRADING S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Твърди горива. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  2. BROSS S.R.L.

    Италия

    Предприятието BROSS S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Reggio Nell'emilia, Италия.

  3. SOCIETA' S.A.C.A.T. (S.N.C.)

    Италия

    Предприятието SOCIETA' S.A.C.A.T. (S.N.C.), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Trieste (Ts), Италия.

  4. SATCOM

    Италия

    Предприятието SATCOM, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на logistics. Седалището му е в/ъв Gorizia, Италия.

  5. BROKER SERVICE

    Италия

    Предприятието BROKER SERVICE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на trucks. Седалището му е в/ъв Olbia, Италия.

  6. SUPREME DIDONNA MICHELE E FIGLI SRL

    Италия

    Предприятието SUPREME DIDONNA MICHELE E FIGLI SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Bari (Ba), Италия.

  7. MESSINA VINCENZO

    Италия

    Предприятието MESSINA VINCENZO, и работи в сферата на Финансиране, гаранция и управление на търговските кредити. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Messina, Италия.

  8. TECNOLAM SRL

    Италия

    Предприятието TECNOLAM SRL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Pu, Италия.

  1. ITAME CONSULT DI RAFFAELE TETTI E C

    Италия

    Предприятието ITAME CONSULT DI RAFFAELE TETTI E C, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Sassari, Италия.

  2. SANT'ANNA PRO.GAL. S.R.L.

    Италия

    Предприятието SANT'ANNA PRO.GAL. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв GENOVA, Италия.

  3. FIRMA SERVICE INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието FIRMA SERVICE INTERNATIONAL S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  4. EL SAFA & CO FOR IMPORT-EXPORT

    Италия

    Предприятието EL SAFA & CO FOR IMPORT-EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  5. TEKNITAL S.R.L.

    Италия

  6. EUROPEAN TRADING COMPANY S.R.L.

    Италия

  7. GSB S.R.L.

    Италия

  8. BICOS S.R.L. - INDUMENTI DA LAVORO - ANTINFORTUNISTICA - ARTICOLI PUBBLICITARI

    Италия

  9. C.S.INTERNATIONAL ITALIA SRL

    Италия

  10. G.B. TRADING

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно