• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост

ИталияВнос-износ - превозни средства и транспортна техника
  1. IUMEX (S.R.L.)

    Италия

    Предприятието IUMEX (S.R.L.), e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Modena (Mo), Италия.

  2. AGMIN ITALY S.R.L.

    Италия

    Предприятието AGMIN ITALY S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Verona (Vr), Италия.

  3. ITAME CONSULT DI RAFFAELE TETTI E C

    Италия

    Предприятието ITAME CONSULT DI RAFFAELE TETTI E C, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Sassari, Италия.

  4. SUPREME DIDONNA MICHELE E FIGLI SRL

    Италия

    Предприятието SUPREME DIDONNA MICHELE E FIGLI SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Bari (Ba), Италия.

  5. SOCIETA' S.A.C.A.T. (S.N.C.)

    Италия

    Предприятието SOCIETA' S.A.C.A.T. (S.N.C.), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Trieste (Ts), Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BROSS S.R.L.

    Италия

    Предприятието BROSS S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Reggio Nell'emilia, Италия.

  2. FIRMA SERVICE INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието FIRMA SERVICE INTERNATIONAL S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  3. SANT'ANNA PRO.GAL. S.R.L.

    Италия

    Предприятието SANT'ANNA PRO.GAL. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв GENOVA, Италия.

  4. TRAVAGLINI TRADING S.R.L.

    Италия

  5. BB - EUROTECH S.R.L.

    Италия

  1. C.S.INTERNATIONAL ITALIA SRL

    Италия

  2. V.L.B. S.R.L.

    Италия

  1. SINT COM S.R.L.

    Италия

  2. I.T.A. INTERNATIONAL TRADING AGENCY S.R.L.

    Италия

  3. SELF DISTRIBUZIONE SRL

    Италия

  4. FOOD TRADING S.P.A.

    Италия

  5. I.CA.S.CO. S.P.A.

    Италия

  6. ITALIAN TRADING COMPANY S.R.L.

    Италия

  7. INTERFOOD ITALIA S.R.L.

    Италия

  8. GSB S.R.L.

    Италия

  1. GECX GROUP ITALY S.P.A.

    Италия

  2. EURASIA TRADING CO. DI CAVAGLIA' CESARE

    Италия

  3. BICOS S.R.L. - INDUMENTI DA LAVORO - ANTINFORTUNISTICA - ARTICOLI PUBBLICITARI

    Италия

  4. A.R. TECHNOLOGY S.R.L.

    Италия

  5. FRUTTEXPORT S.R.L.

    Италия

  6. SOC. SCAI CENTRALE ACQUISTI ITALIA SPA

    Италия

  7. BIANCHI ANTONIO S.P.A.

    Италия

  8. INDIX S.R.L.

    Италия

  9. VARIMEX ITALIA ( S.R.L. )

    Италия

  10. ALTAY INTERNATIONAL SRL

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно