• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - превозни средства и транспортна техника

Резултати за

Внос-износ - превозни средства и транспортна техника

ИталияВнос-износ - превозни средства и транспортна техника
  1. AGATE TRASPORTI SRL

    Италия

    Предприятието AGATE TRASPORTI SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, national transport, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и international road haulage. Седалището му е в/ъв Mazara Del Vallo, Италия.

  2. SETTI TRASPORTI DI CARLO SETTI & C. SNC

    Италия

    Предприятието SETTI TRASPORTI DI CARLO SETTI & C. SNC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Товарен терминал. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, intermodal goods shipments and transport, ADR transport, groupage of goods by road, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Castelnuovo Scrivia, Италия.

  3. CARROZZERIA TONELLO DI TONELLO SAMUELE

    Италия

    Предприятието CARROZZERIA TONELLO DI TONELLO SAMUELE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Специални превозни средства - каросерия. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, commercial vehicle spare parts, vintage auto carburettors, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и racing parts. Седалището му е в/ъв Villanova Di Camposampiero, Италия.

  4. NEXT TO BUSINESS SRLS

    Италия

    Предприятието NEXT TO BUSINESS SRLS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Международен товарен транспорт, international transport, national shipping, Международен товарен транспорт, и product distribution services on local markets. Седалището му е в/ъв Ispica, Италия.

  5. AUTOATTIVA S.R.L.

    Италия

    Предприятието AUTOATTIVA S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на автомобилен представител. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и semi-annual used equipment. Седалището му е в/ъв Biella, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CAVAUTO

    Италия

    Предприятието CAVAUTO, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Monza, Италия.

  2. MADYCAR & TRUCK

    Италия

    Предприятието MADYCAR & TRUCK, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, medium/long-term car rental, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, vehicles fitted out for transporting mobility-challenged people, и assembling and fitting out special vehicles. Седалището му е в/ъв Lariano, Италия.

  3. ASSTRA

    Италия

    Предприятието ASSTRA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на international transport agency, и fitting out of vehicles for transporting animals. Седалището му е в/ъв Snc, Италия.

  4. J.B.C. SRL

    Италия

    Предприятието J.B.C. SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на retrofitting to adr standard. Седалището му е в/ъв FRATTAMAGGIORE, Италия.

  5. IUMEX (S.R.L.)

    Италия

    Предприятието IUMEX (S.R.L.), e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Modena (Mo), Италия.

  1. CAPRICORN SRL

    Италия

    Предприятието CAPRICORN SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на truck spare. Седалището му е в/ъв Borgaro, Италия.

  2. ALPHA TRADING S.P.A.

    Италия

    Предприятието ALPHA TRADING S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Твърди горива. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  1. AGMIN ITALY S.R.L.

    Италия

    Предприятието AGMIN ITALY S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Verona (Vr), Италия.

  2. TECNOLAM SRL

    Италия

    Предприятието TECNOLAM SRL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Pu, Италия.

  3. ITAME CONSULT DI RAFFAELE TETTI E C

    Италия

    Предприятието ITAME CONSULT DI RAFFAELE TETTI E C, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Sassari, Италия.

  4. SOCIETA' S.A.C.A.T. (S.N.C.)

    Италия

    Предприятието SOCIETA' S.A.C.A.T. (S.N.C.), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Trieste (Ts), Италия.

  5. BROSS S.R.L.

    Италия

    Предприятието BROSS S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Reggio Nell'emilia, Италия.

  6. MESSINA VINCENZO

    Италия

    Предприятието MESSINA VINCENZO, и работи в сферата на Финансиране, гаранция и управление на търговските кредити. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Messina, Италия.

  7. SATCOM

    Италия

    Предприятието SATCOM, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на logistics. Седалището му е в/ъв Gorizia, Италия.

  8. SUPREME DIDONNA MICHELE E FIGLI SRL

    Италия

    Предприятието SUPREME DIDONNA MICHELE E FIGLI SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Bari (Ba), Италия.

  1. BROKER SERVICE

    Италия

    Предприятието BROKER SERVICE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на trucks. Седалището му е в/ъв Olbia, Италия.

  2. EL SAFA & CO FOR IMPORT-EXPORT

    Италия

    Предприятието EL SAFA & CO FOR IMPORT-EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  3. FIRMA SERVICE INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието FIRMA SERVICE INTERNATIONAL S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  4. SANT'ANNA PRO.GAL. S.R.L.

    Италия

    Предприятието SANT'ANNA PRO.GAL. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв GENOVA, Италия.

  5. HASTATRADE S.R.L.

    Италия

  6. S.C.M. ITALY S.R.L.

    Италия

  7. C.S.INTERNATIONAL ITALIA SRL

    Италия

  8. EURASIA TRADING CO. DI CAVAGLIA' CESARE

    Италия

  9. A.R. TECHNOLOGY S.R.L.

    Италия

  10. M.C.V. TRADING S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно