• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - превозни средства и транспортна техника

Резултати за

Внос-износ - превозни средства и транспортна техника

Търговец на едроВнос-износ - превозни средства и транспортна техника
  1. MAYUMBE CONNECTING

    Белгия

    Verified by europages badge

    Предприятието MAYUMBE CONNECTING, e Multi-Category, и работи в сферата на Въздушен превоз на стоки. Освен това развива дейност и в сферата на Международен товарен транспорт, Контейнери - въздушен транспорт, Въздушни товари, Фрахтоване, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Коли от оказион, Камионетки от оказион, Внос-износ - електрическа и електронна техника, и Внос-износ - информатика. Седалището му е в/ъв Liège, Белгия.

  2. TRANSAUTOMOBILE SA

    Белгия

    Предприятието TRANSAUTOMOBILE SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Всъдеходи. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Извънградски и градски автобуси от оказион, used cars bought and sold, station wagons, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и Извънградски и градски автобуси от оказион. Седалището му е в/ъв Brussels, Белгия.

  3. OFM OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LTD.ŞTI.

    Турция

    Предприятието OFM OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LTD.ŞTI., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Valves, vehicle brake calipers, abs pulse rings, и bellows. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  4. CV INTERNATIONAL TRADING LTD. CO.

    Турция

    Предприятието CV INTERNATIONAL TRADING LTD. CO., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. FREEDOM EU

    Обединеното кралство

    Предприятието FREEDOM EU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Little Haywood, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AUTOANKAUF FRANKFURT - SCHNEIDER AUTOMOBILE

    Германия

    Предприятието AUTOANKAUF FRANKFURT - SCHNEIDER AUTOMOBILE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Frankfurt Am Main, Германия.

  2. GEBR. LAEREMANS

    Белгия

    Предприятието GEBR. LAEREMANS, e Multi-Category, и работи в сферата на Превозни средства - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, car spare parts, и demolitions. Седалището му е в/ъв Ramsel, Белгия.

  3. KAI BASSEN LANDMASCHINEN

    Германия

    Предприятието KAI BASSEN LANDMASCHINEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Bothel, Германия.

  4. PAX TRUCKS

    Белгия

    Предприятието PAX TRUCKS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка на превозни средства, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Поправка на превозни средства, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, road haulage, и trucks. Седалището му е в/ъв Tienen, Белгия.

  5. GHASSAN ABOUD CARS

    Белгия

    Предприятието GHASSAN ABOUD CARS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

  1. HOLBRECHT

    Белгия

    Предприятието HOLBRECHT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства - механични компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, trucks, used trucks, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Lebbeke, Белгия.

  2. KULAC OTO SAN.TIC.LTD.STI.

    Турция

    Предприятието KULAC OTO SAN.TIC.LTD.STI., e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства - механични компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  1. 7URK TRADE COMPANY

    Турция

    Предприятието 7URK TRADE COMPANY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

  2. TOULOUSE ENCHERES AUTOMOBILES

    Франция

    Предприятието TOULOUSE ENCHERES AUTOMOBILES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства от оказион. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и sale of industrial motor vehicles. Седалището му е в/ъв Beauzelle, Франция.

  3. LARES BENELUX

    Белгия

    Предприятието LARES BENELUX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Автомобили. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Used vehicles, и used cars bought and sold. Седалището му е в/ъв Braine-L'alleud, Белгия.

  4. AUTOANKAUF MOBIL

    Германия

    Предприятието AUTOANKAUF MOBIL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Dortmund, Германия.

  5. BGS GROUP AUTOMOTIVE SPARE PARTS CO

    Турция

    Предприятието BGS GROUP AUTOMOTIVE SPARE PARTS CO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Резервни части за дизелови двигатели, commercial vehicle spare parts, bus spare parts, Резервни части за дизелови двигатели, и clutch spare parts. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  6. ROONEY WHEELS

    САЩ

    Предприятието ROONEY WHEELS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Huntsvile, САЩ.

  7. ENC

    Франция

    Предприятието ENC, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Камиони на старо, Камиони, Камиони на старо, и Камиони. Седалището му е в/ъв SAINT-PRIEST, Франция.

  8. ESASSAN

    Турция

    Предприятието ESASSAN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  1. MB MOTORS GMBH

    Германия

    Предприятието MB MOTORS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Автомобили. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Кораби, motorcycles, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Vehicle imports, и Кораби. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

  2. PARSENIZ - MORELIA STORE

    Турция

    Предприятието PARSENIZ - MORELIA STORE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  3. DEGROOTE TRUCKS & TRAILERS

    Белгия

    Предприятието DEGROOTE TRUCKS & TRAILERS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Wingene, Белгия.

  4. QUADRIGA CAR EXPORT

    Белгия

    Предприятието QUADRIGA CAR EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на 4wd vehicles. Седалището му е в/ъв Burcht, Белгия.

  5. JAN VAN DIJK HANDELSONDERNEMING

    Холандия

    Предприятието JAN VAN DIJK HANDELSONDERNEMING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Коли от оказион, Used vehicles, и Коли от оказион. Седалището му е в/ъв Someren, Холандия.

  6. COA TRUCKS, S.L.

    Испания

    Предприятието COA TRUCKS, S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Granyanella, Испания.

  7. NINGBO ZHENHAI XINXIE MACHINERY CO.,LTD

    Китай

    Предприятието NINGBO ZHENHAI XINXIE MACHINERY CO.,LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв zhejiang, Китай.

  8. GLOBUNION CARS

    Обединени арабски емирства

    Предприятието GLOBUNION CARS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Dubai, Обединени арабски емирства.

  9. HEINEN CARS

    Германия

    Предприятието HEINEN CARS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобили, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Автомобили, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Geilenkirchen, Германия.

  10. TAN-EKS OTOMOTIV VE DIS TICARET LTD. STI.

    Турция

    Предприятието TAN-EKS OTOMOTIV VE DIS TICARET LTD. STI., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на spare parts for farm tractors. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно