• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • облекло - внос-износ

Резултати за

Облекло - внос-износ

РазпространителВнос-износ - стомани и метали
  1. SHAHAB PROJECTS

    Турция

    Предприятието SHAHAB PROJECTS, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ - мебелно обзавеждане, Внос-износ - текстил и облекло, petrochemical products, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. DARD SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието DARD SP. Z O.O., e Разпространител, и работи в сферата на Ечемик. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - ПГС, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Suwalki, Полша.

  3. DYNAMIK MULTITRADE SARL

    Сенегал

    Предприятието DYNAMIK MULTITRADE SARL, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Внос-износ - стомани и метали, food sector distribution, Текстил - внос-износ, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Dakar, Сенегал.

  4. BMSC S.R.O.

    Чехия

    Предприятието BMSC S.R.O., e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически кабели, Внос-износ - ПГС, Внос-износ - стомани и метали, Строителни тухли, Електрически кабели, Внос-износ - ПГС, Внос-износ - стомани и метали, и Строителни тухли. Седалището му е в/ъв Kladno, Чехия.

  5. S.C. CERES BY RGD S.R.L

    Румъния

    Предприятието S.C. CERES BY RGD S.R.L, e Разпространител, и работи в сферата на Посредник по международни превози. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на енергия и суровини, Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ на обработващи машини, Metallurgy, iron and steel - import-export, Внос-износ на енергия и суровини, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Ramnicu Valcea, Румъния.

Филтри

Резултати за

Облекло - внос-износ

Брой резултати

5 Фирми