• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • електроника - внос-износ

Резултати за

Електроника - внос-износ

Търговец на едроВнос-износ - стомани и метали
  1. INSI INDUSTRIAL, A.S.

    Чехия

  2. ITTICA SANGIORGIO S.R.L.

    Италия

  3. SOC. SCAI CENTRALE ACQUISTI ITALIA SPA

    Италия

  4. BROSS S.R.L.

    Италия

    Предприятието BROSS S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Reggio Nell'emilia, Италия.

  5. METAL SUPERMARKETS

    Обединеното кралство

    Предприятието METAL SUPERMARKETS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв West Bromwich, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FERROIMPEX WARENHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

  2. SHAHAB PROJECTS

    Турция

    Предприятието SHAHAB PROJECTS, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ - мебелно обзавеждане, Внос-износ - текстил и облекло, petrochemical products, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. ATC TRADE CENTER

    Германия

    Предприятието ATC TRADE CENTER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на каучук и пластмасови материи, Внос-износ на обработващи машини, import-export assistance, Внос-износ на каучук и пластмасови материи, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Bonn, Германия.

  4. SUPREME DIDONNA MICHELE E FIGLI SRL

    Италия

    Предприятието SUPREME DIDONNA MICHELE E FIGLI SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Bari (Ba), Италия.

  5. SELF DISTRIBUZIONE SRL

    Италия

  1. IUMEX (S.R.L.)

    Италия

    Предприятието IUMEX (S.R.L.), e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Modena (Mo), Италия.

  2. BALKAN T P K

    България

  1. FEENIKS-MARKKINOINTI

    Финландия

    Предприятието FEENIKS-MARKKINOINTI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на каучук и пластмасови материи. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Klaukkala, Финландия.

  2. G.B. TRADING

    Италия

  3. INDIX S.R.L.

    Италия

  4. VOSS STAINLESS UK LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието VOSS STAINLESS UK LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Brierley Hill, Обединеното кралство.

  5. EUROPEAN TRADING COMPANY S.R.L.

    Италия

  6. ALPHA TRADING S.P.A.

    Италия

    Предприятието ALPHA TRADING S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Твърди горива. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  7. DUARTE NEVES LDA.

    Португалия

    Предприятието DUARTE NEVES LDA., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника, Ръчни безмоторни инструменти за електротехниката, Внос-износ - електрическа и електронна техника, human presence detectors, и Ръчни безмоторни инструменти за електротехниката. Седалището му е в/ъв Venda Do Pinheiro, Португалия.

  8. MÜLHEIMER STAHL- UND KUNSTSTOFFHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието MÜLHEIMER STAHL- UND KUNSTSTOFFHANDEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на каучук и пластмасови материи. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Mülheim, Германия.

  1. S.T.STAHL UND TECHNIK AUSSENHANDELSGES.MBH & CO.KG

    Германия

  2. DERBIES GMBH EXPORT

    Германия

    Предприятието DERBIES GMBH EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Електродомакински уреди - внос-износ, Внос-износ - стомани и метали, и Електродомакински уреди - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  3. SAFRAN STEEL

    Сърбия

    Предприятието SAFRAN STEEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, galvanized steel sheet products, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Belgrade, Сърбия.