• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - пгс

Резултати за

Внос-износ - пгс

Внос-износ - стомани и метали
  1. BMSC S.R.O.

    Чехия

    Предприятието BMSC S.R.O., e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически кабели, Внос-износ - ПГС, Внос-износ - стомани и метали, Строителни тухли, Електрически кабели, Внос-износ - ПГС, Внос-износ - стомани и метали, и Строителни тухли. Седалището му е в/ъв Kladno, Чехия.

  2. DARD SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието DARD SP. Z O.O., e Разпространител, и работи в сферата на Ечемик. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - ПГС, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Suwalki, Полша.

  3. DYNAMIK MULTITRADE SARL

    Сенегал

    Предприятието DYNAMIK MULTITRADE SARL, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Внос-износ - стомани и метали, food sector distribution, Текстил - внос-износ, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Dakar, Сенегал.

  4. INSI INDUSTRIAL, A.S.

    Чехия

  5. TEREK ENTERPRISE INC.

    Канада

    Предприятието TEREK ENTERPRISE INC., e Производител, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Риболов - внос-износ, Lumber trade, Внос-износ - стомани и метали, и Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Toronto, Канада.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FACTORY1950

    Швейцария

    Предприятието FACTORY1950, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Обзавеждане за цехове, Внос-износ - мебелно обзавеждане, Внос-износ - агенти, cutting tools, Обзавеждане за цехове, Внос-износ - мебелно обзавеждане, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Sion, Швейцария.

  2. W. P. A. WASSIM ALI E. K.

    Германия

    Предприятието W. P. A. WASSIM ALI E. K., и работи в сферата на Внос-износ на обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - агенти, Внос-износ - мебелно обзавеждане, Електродомакински уреди - внос-износ, Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - агенти, Внос-износ - мебелно обзавеждане, и Електродомакински уреди - внос-износ. Седалището му е в/ъв Morsbach, Германия.

  3. COREXIM FOREIGN TRADE COMPANY SRL

    Румъния

    Предприятието COREXIM FOREIGN TRADE COMPANY SRL, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - агенти, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

  4. SC MEFIN BUCURESTI SA

    Румъния

    Предприятието SC MEFIN BUCURESTI SA, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти, Внос-износ - агенти, Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ на точноизмервателни инструменти, Внос-износ - агенти, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

  5. EUSKOANDA PROMOZIOAK SL

    Испания

    Предприятието EUSKOANDA PROMOZIOAK SL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на нефт, Земеделие - внос-износ, Внос-износ - стомани и метали, fuel filling, Внос-износ на нефт, Земеделие - внос-износ, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Mondragon, Испания.

  1. AMBION S.R.O.

    Чехия

  2. ITTICA SANGIORGIO S.R.L.

    Италия

  1. BRISTOL STEEL STOCKHOLDERS

    Обединеното кралство

  2. SEBDEN MIDLANDS

    Обединеното кралство

  3. SELF DISTRIBUZIONE SRL

    Италия

  4. CUDLOW STEEL SERVICES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието CUDLOW STEEL SERVICES LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Arundel, Обединеното кралство.

  5. SHELLEY STEELS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието SHELLEY STEELS LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barnsley, Обединеното кралство.

  6. C M T STEEL SERVICES

    Обединеното кралство

  7. BOUNDARY METALSTOCK

    Обединеното кралство

    Предприятието BOUNDARY METALSTOCK, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Folkestone, Обединеното кралство.

  8. RICHARD AUSTIN ALLOYS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието RICHARD AUSTIN ALLOYS LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Glasgow, Обединеното кралство.

  1. MULTI GLAZING SYSTEMS

    Обединеното кралство

    Предприятието MULTI GLAZING SYSTEMS, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bridgnorth, Обединеното кралство.

  2. MIDSTEEL NORTHERN LTD

    Обединеното кралство

  3. KESTREL ALUMINIUM SYSTEMS

    Обединеното кралство

    Предприятието KESTREL ALUMINIUM SYSTEMS, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

  4. MURREY PLATE & PROFILES LTD

    Обединеното кралство

  5. A S C METALS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието A S C METALS LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Peterborough, Обединеното кралство.

  6. METAL SUPERMARKETS

    Обединеното кралство

    Предприятието METAL SUPERMARKETS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв West Bromwich, Обединеното кралство.

  7. OPTIMA STAINLESS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието OPTIMA STAINLESS LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв King's Lynn, Обединеното кралство.

  8. MULTIMETAL STOCKHOLDERS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието MULTIMETAL STOCKHOLDERS LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Salford, Обединеното кралство.

  9. A S D INTERPIPE LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието A S D INTERPIPE LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dudley, Обединеното кралство.

  10. THYSSENKRUPP AEROSPACE

    Обединеното кралство

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно