• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • напречници от черни метали

Резултати за

Напречници от черни метали

Внос-износ - стомани и метали
  1. APROMETAL

    Франция

    Предприятието APROMETAL, e Производител, и работи в сферата на Студено валцовани профили. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Профили и прътове от черни метали, Напречници от черни метали, Внос-износ - стомани и метали, Профили и прътове от черни метали, Напречници от черни метали, и construction of metal structures for public works. Седалището му е в/ъв Saint-Martin-Belle-Roche, Франция.

  2. SOG INVEST INDUSTRIAL AND FINANCIAL LIMITED LIABILITY COMPANY

    Украйна

    Предприятието SOG INVEST INDUSTRIAL AND FINANCIAL LIMITED LIABILITY COMPANY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от черни метали, и Тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Dnepropetrovsk, Украйна.

  3. YESILYURT DEMIR CEKME SANAYI VE TICARET LTD STI

    Турция

  4. STEEL GATE

    Румъния

    Предприятието STEEL GATE, e Разпространител, и работи в сферата на Тръби от стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Магистрални тръбопроводи от черни метали, Безшевни тръби от черни метали, Внос-износ - стомани и метали, Магистрални тръбопроводи от черни метали, Безшевни тръби от черни метали, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

  5. PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O

    Полша

    Предприятието PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нагъната ламарина - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Профили и прътове от черни метали, Внос-износ - стомани и метали, Профили и прътове от черни метали, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Siedlce, Полша.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. STEEL INDUSTRIAL COMPANY - (TYUMEN)

    Русия

  2. LÍMTRÉ VÍRNET EHF

    Исландия

    Предприятието LÍMTRÉ VÍRNET EHF, e Производител, и работи в сферата на Профили и прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Алуминиеви листи (листова рифелована стомана) и ленти, Внос-износ - стомани и метали, и Алуминиеви листи (листова рифелована стомана) и ленти. Седалището му е в/ъв Borgarnesi, Исландия.

  3. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE OPTIMAX SP Z O O

    Полша

  4. UNITEX HUNGARIA PESTIVAS KFT

    Унгария

  5. ASSAN DEMIR VE SAC SAN. A.S. ASSAN GALVANIZ TESISLERI

    Турция

    Предприятието ASSAN DEMIR VE SAC SAN. A.S. ASSAN GALVANIZ TESISLERI, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - стомани и метали, и corrugated sheet metal. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  1. BRITTON STEELS

    Обединеното кралство

  2. MURREY PLATE & PROFILES LTD

    Обединеното кралство

  1. M P C LTD

    Обединеното кралство

  2. MIDSTEEL NORTHERN LTD

    Обединеното кралство

  3. AMARI TRANSPORT PRODUCTS

    Обединеното кралство

    Предприятието AMARI TRANSPORT PRODUCTS, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

  4. CMC (UK) LTD

    Обединеното кралство

  5. DAVRO IRON & STEEL CO LTD

    Обединеното кралство

  6. ELAND STEEL

    Обединеното кралство

  7. METALWEB

    Обединеното кралство

  8. NORTON SERVICES

    Обединеното кралство

  1. TATE STEELS UK

    Обединеното кралство

  2. BARCLEY MATHIESON

    Обединеното кралство

  3. TRALEDA CONSTRUCTION LTD

    Обединеното кралство

  4. HEYMARK METALS LTD

    Обединеното кралство

  5. FRED R POWELL & SON LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието FRED R POWELL & SON LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bristol, Обединеното кралство.

  6. REYNOLDS & LAW LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието REYNOLDS & LAW LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Newcastle Upon Tyne, Обединеното кралство.

  7. RICHARD AUSTIN ALLOYS (MIDLANDS) LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието RICHARD AUSTIN ALLOYS (MIDLANDS) LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Coventry, Обединеното кралство.

  8. CHAINBRIDGE STEEL CO LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието CHAINBRIDGE STEEL CO LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Washington, Обединеното кралство.

  9. EGGLESTON STEEL LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието EGGLESTON STEEL LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Derby, Обединеното кралство.

  10. THYSSENKRUPP MATERIALS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието THYSSENKRUPP MATERIALS LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Heywood, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно