• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • облекло - внос-износ

Резултати за

Облекло - внос-износ

Внос-износ - стомани и метали
  1. SHAHAB PROJECTS

    Турция

    Предприятието SHAHAB PROJECTS, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ - мебелно обзавеждане, Внос-износ - текстил и облекло, petrochemical products, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. STEFAN GOBEC

    Австрия

    Предприятието STEFAN GOBEC, e Производител, и работи в сферата на Промишлени метални остриета и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Ножарски изделия за домашно ползване, Внос-износ - стомани и метали, Облекло - принадлежности, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Ножарски изделия за домашно ползване, Внос-износ - стомани и метали, и Облекло - принадлежности. Седалището му е в/ъв Persenbeug, Австрия.

  3. ITTICA SANGIORGIO S.R.L.

    Италия

  4. DARD SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието DARD SP. Z O.O., e Разпространител, и работи в сферата на Ечемик. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - ПГС, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Suwalki, Полша.

  5. DYNAMIK MULTITRADE SARL

    Сенегал

    Предприятието DYNAMIK MULTITRADE SARL, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Внос-износ - стомани и метали, food sector distribution, Текстил - внос-износ, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Dakar, Сенегал.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. W. P. A. WASSIM ALI E. K.

    Германия

    Предприятието W. P. A. WASSIM ALI E. K., и работи в сферата на Внос-износ на обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - агенти, Внос-износ - мебелно обзавеждане, Електродомакински уреди - внос-износ, Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - агенти, Внос-износ - мебелно обзавеждане, и Електродомакински уреди - внос-износ. Седалището му е в/ъв Morsbach, Германия.

  2. TEREK ENTERPRISE INC.

    Канада

    Предприятието TEREK ENTERPRISE INC., e Производител, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Риболов - внос-износ, Lumber trade, Внос-износ - стомани и метали, и Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Toronto, Канада.

  3. BMSC S.R.O.

    Чехия

    Предприятието BMSC S.R.O., e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически кабели, Внос-износ - ПГС, Внос-износ - стомани и метали, Строителни тухли, Електрически кабели, Внос-износ - ПГС, Внос-износ - стомани и метали, и Строителни тухли. Седалището му е в/ъв Kladno, Чехия.

  4. AMBION S.R.O.

    Чехия

  5. COREXIM FOREIGN TRADE COMPANY SRL

    Румъния

    Предприятието COREXIM FOREIGN TRADE COMPANY SRL, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - агенти, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

  1. SC MEFIN BUCURESTI SA

    Румъния

    Предприятието SC MEFIN BUCURESTI SA, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти, Внос-износ - агенти, Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ на точноизмервателни инструменти, Внос-износ - агенти, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

  2. INSI INDUSTRIAL, A.S.

    Чехия

  1. EUSKOANDA PROMOZIOAK SL

    Испания

    Предприятието EUSKOANDA PROMOZIOAK SL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на нефт, Земеделие - внос-износ, Внос-износ - стомани и метали, fuel filling, Внос-износ на нефт, Земеделие - внос-износ, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Mondragon, Испания.

  2. EURASIA TRADING CO. DI CAVAGLIA' CESARE

    Италия

  3. AMAREX LTD

    Обединеното кралство

  4. HOWCO METALS MANAGEMENT

    Обединеното кралство

  5. COVENTRY GRINDERS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието COVENTRY GRINDERS LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Coventry, Обединеното кралство.

  6. SMG TRADING

    Обединеното кралство

    Предприятието SMG TRADING, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cannock, Обединеното кралство.

  7. DESIGNS IN ALUMINIUM

    Обединеното кралство

  8. ASD

    Обединеното кралство

  1. CENTRAL STEEL PICKLING LTD

    Обединеното кралство

  2. AJ STEEL SERVICES

    Обединеното кралство

    Предприятието AJ STEEL SERVICES, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rugby, Обединеното кралство.

  3. MILLSTOCK STAINLESS

    Обединеното кралство

    Предприятието MILLSTOCK STAINLESS, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bilston, Обединеното кралство.

  4. KIERBECK THAMES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието KIERBECK THAMES LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barking, Обединеното кралство.

  5. DEVIZES STEEL SUPPLIES

    Обединеното кралство

  6. BENTELER DISTRIBUTION LTD

    Обединеното кралство

  7. BELLINGHAM STEEL & TINPLATE CO LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието BELLINGHAM STEEL & TINPLATE CO LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Swansea, Обединеното кралство.

  8. DAVRO IRON & STEEL CO LTD

    Обединеното кралство

  9. STANIFORTH HKB STEEL

    Обединеното кралство

  10. TAYLOR FORGINGS

    Обединеното кралство

    Предприятието TAYLOR FORGINGS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, Черна металургия и металургия - внос-износ, и forging metals. Седалището му е в/ъв Sheffield, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно