• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • релси от черни метали

Резултати за

Релси от черни метали

Внос-износ - стомани и метали
  1. APROMETAL

    Франция

    Предприятието APROMETAL, e Производител, и работи в сферата на Студено валцовани профили. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Профили и прътове от черни метали, Напречници от черни метали, Внос-износ - стомани и метали, Профили и прътове от черни метали, Напречници от черни метали, и construction of metal structures for public works. Седалището му е в/ъв Saint-Martin-Belle-Roche, Франция.

  2. SOG INVEST INDUSTRIAL AND FINANCIAL LIMITED LIABILITY COMPANY

    Украйна

    Предприятието SOG INVEST INDUSTRIAL AND FINANCIAL LIMITED LIABILITY COMPANY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от черни метали, и Тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Dnepropetrovsk, Украйна.

  3. LÍMTRÉ VÍRNET EHF

    Исландия

    Предприятието LÍMTRÉ VÍRNET EHF, e Производител, и работи в сферата на Профили и прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Алуминиеви листи (листова рифелована стомана) и ленти, Внос-износ - стомани и метали, и Алуминиеви листи (листова рифелована стомана) и ленти. Седалището му е в/ъв Borgarnesi, Исландия.

  4. STEEL INDUSTRIAL COMPANY - (TYUMEN)

    Русия

  5. YESILYURT DEMIR CEKME SANAYI VE TICARET LTD STI

    Турция

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O

    Полша

    Предприятието PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нагъната ламарина - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Профили и прътове от черни метали, Внос-износ - стомани и метали, Профили и прътове от черни метали, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Siedlce, Полша.

  2. STEEL GATE

    Румъния

    Предприятието STEEL GATE, e Разпространител, и работи в сферата на Тръби от стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Магистрални тръбопроводи от черни метали, Безшевни тръби от черни метали, Внос-износ - стомани и метали, Магистрални тръбопроводи от черни метали, Безшевни тръби от черни метали, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

  3. UNITEX HUNGARIA PESTIVAS KFT

    Унгария

  4. ASSAN DEMIR VE SAC SAN. A.S. ASSAN GALVANIZ TESISLERI

    Турция

    Предприятието ASSAN DEMIR VE SAC SAN. A.S. ASSAN GALVANIZ TESISLERI, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - стомани и метали, и corrugated sheet metal. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE OPTIMAX SP Z O O

    Полша

  1. WALDEN STEELS

    Обединеното кралство

    Предприятието WALDEN STEELS, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pontypool, Обединеното кралство.

  2. TM STEELS LTD

    Обединеното кралство

  1. J & S SITE SERVICES LTD

    Обединеното кралство

  2. ALEXANDER STEEL

    Обединеното кралство

  3. AMEREX

    Обединеното кралство

  4. BRISTOL STEEL STOCKHOLDERS

    Обединеното кралство

  5. INDUSTEEL FRANCE

    Франция

  6. CELTIC STEEL SERVICES

    Обединеното кралство

  7. BRITTON STEELS

    Обединеното кралство

  8. APOLLO METALS LTD

    Обединеното кралство

  1. BANDING & STRAPPING SUPPLIES LTD

    Обединеното кралство

  2. REDMOND FABRICATIONS

    Обединеното кралство

  3. SPECIAL PIPING MATERIALS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието SPECIAL PIPING MATERIALS LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dukinfield, Обединеното кралство.

  4. BERKELEY STAINLESS FITTINGS LTD

    Обединеното кралство

  5. RAINHAM STEEL LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието RAINHAM STEEL LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bury, Обединеното кралство.

  6. ACERINOX LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието ACERINOX LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wednesbury, Обединеното кралство.

  7. D C OULD

    Обединеното кралство

  8. D H STAINLESS

    Обединеното кралство

    Предприятието D H STAINLESS, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Accrington, Обединеното кралство.

  9. DYFED STEELS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието DYFED STEELS LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Llanelli, Обединеното кралство.

  10. GELDBACH

    Обединеното кралство

    Предприятието GELDBACH, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Oldbury, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно