• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • тръби от черни метали

Резултати за

Тръби от черни метали

Внос-износ - стомани и метали
  1. SOG INVEST INDUSTRIAL AND FINANCIAL LIMITED LIABILITY COMPANY

    Украйна

    Предприятието SOG INVEST INDUSTRIAL AND FINANCIAL LIMITED LIABILITY COMPANY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от черни метали, и Тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Dnepropetrovsk, Украйна.

  2. STEEL GATE

    Румъния

    Предприятието STEEL GATE, e Разпространител, и работи в сферата на Тръби от стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Магистрални тръбопроводи от черни метали, Безшевни тръби от черни метали, Внос-износ - стомани и метали, Магистрални тръбопроводи от черни метали, Безшевни тръби от черни метали, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

  3. STAPPERT INTRAMET SA

    Белгия

    Verified by europages badge

    Предприятието STAPPERT INTRAMET SA, e Multi-Category, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Неръждаеми стомани, Тръби от неръждаема стомана, Внос-износ - стомани и метали, Специални стомани, stainless steel caskets, stainless steel flanges, stainless-steel pipes, steel flanges, и stainless steel sheets. Седалището му е в/ъв Engis, Белгия.

  4. APROMETAL

    Франция

    Предприятието APROMETAL, e Производител, и работи в сферата на Студено валцовани профили. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Профили и прътове от черни метали, Напречници от черни метали, Внос-износ - стомани и метали, Профили и прътове от черни метали, Напречници от черни метали, и construction of metal structures for public works. Седалището му е в/ъв Saint-Martin-Belle-Roche, Франция.

  5. YESILYURT DEMIR CEKME SANAYI VE TICARET LTD STI

    Турция

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LÍMTRÉ VÍRNET EHF

    Исландия

    Предприятието LÍMTRÉ VÍRNET EHF, e Производител, и работи в сферата на Профили и прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Алуминиеви листи (листова рифелована стомана) и ленти, Внос-износ - стомани и метали, и Алуминиеви листи (листова рифелована стомана) и ленти. Седалището му е в/ъв Borgarnesi, Исландия.

  2. STEEL INDUSTRIAL COMPANY - (TYUMEN)

    Русия

  3. PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O

    Полша

    Предприятието PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нагъната ламарина - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Профили и прътове от черни метали, Внос-износ - стомани и метали, Профили и прътове от черни метали, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Siedlce, Полша.

  4. ASSAN DEMIR VE SAC SAN. A.S. ASSAN GALVANIZ TESISLERI

    Турция

    Предприятието ASSAN DEMIR VE SAC SAN. A.S. ASSAN GALVANIZ TESISLERI, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - стомани и метали, и corrugated sheet metal. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. UNITEX HUNGARIA PESTIVAS KFT

    Унгария

  1. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE OPTIMAX SP Z O O

    Полша

  2. ACIER MECANIQUE TUNISIE

    Тунис

    Предприятието ACIER MECANIQUE TUNISIE, и работи в сферата на Инструментални стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни стомани, Внос-износ - стомани и метали, Тръби от стомана, Специални стомани, Строителни стомани, Внос-износ - стомани и метали, Тръби от стомана, и Специални стомани. Седалището му е в/ъв Rades, Тунис.

  1. NICOMET TRADING B.V.

    Холандия

    Предприятието NICOMET TRADING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Тръби от неръждаема стомана, Специални стомани, Внос-износ - стомани и метали, common steels ( basic ), Тръби от неръждаема стомана, и Специални стомани. Седалището му е в/ъв Oostvoorne, Холандия.

  2. AMAREX LTD

    Обединеното кралство

  3. SVERDUP STEEL UK LTD

    Обединеното кралство

  4. A & P J STEELS LTD

    Обединеното кралство

  5. MCCOMB STEEL

    Обединеното кралство

  6. NAILSWORTH SERVICES LTD

    Обединеното кралство

  7. VISION PROFILES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието VISION PROFILES LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gloucester, Обединеното кралство.

  8. WALTER WATSON

    Обединеното кралство

    Предприятието WALTER WATSON, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kilmarnock, Обединеното кралство.

  1. B G STEELS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието B G STEELS LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hope Valley, Обединеното кралство.

  2. B D E LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието B D E LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Northampton, Обединеното кралство.

  3. ERAMET UK LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието ERAMET UK LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sheffield, Обединеното кралство.

  4. ACENTA LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието ACENTA LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Newport, Обединеното кралство.

  5. ROM LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието ROM LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sheffield, Обединеното кралство.

  6. STAINLESS THREADED FASTENERS

    Обединеното кралство

    Предприятието STAINLESS THREADED FASTENERS, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bilston, Обединеното кралство.

  7. ALL METAL SERVICES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието ALL METAL SERVICES LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bolton, Обединеното кралство.

  8. MILL STAINLESS STOCKHOLDERS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието MILL STAINLESS STOCKHOLDERS LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wisbech, Обединеното кралство.

  9. ASD

    Обединеното кралство

  10. DUNKERLEY

    Обединеното кралство

    Предприятието DUNKERLEY, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Oldham, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно