• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • платове

Резултати за

Платове

ТурцияТърговец на едроВнос-износ - текстил и облекло
  1. DAD TEKSTIL SAN.VE TIC. LTD. ŞTI.

    Турция

    Предприятието DAD TEKSTIL SAN.VE TIC. LTD. ŞTI., e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Внос-износ - текстил и облекло, dressing gowns, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, plaids, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

  2. EVTEKS LTD

    Турция

    Предприятието EVTEKS LTD, e Производител, и работи в сферата на Кърпи за баня и хавлии. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Текстил - внос-износ, Внос-износ - текстил и облекло, Текстил - внос-износ, Baby Bathrobes, и Hotel Bathrobes. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

  3. DIVESSE

    Турция

    Предприятието DIVESSE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Дамско облекло и конфекция, Внос-износ - текстил и облекло, Дамско облекло и конфекция, clothing items, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. MILONO CLUB

    Турция

    Предприятието MILONO CLUB, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. CACHET TEXTILE

    Турция

    Предприятието CACHET TEXTILE, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, long-sleeved shirts, men's shirts, Текстил - внос-износ, и manufacture of men's shirts. Седалището му е в/ъв Merter / Istanbul, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AGGER GLOBAL

    Турция

    Предприятието AGGER GLOBAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. CALISKAN TEKSTIL

    Турция

    Предприятието CALISKAN TEKSTIL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, clothing production, cutting and folding textiles and textile products, Текстил - внос-износ, и wine waiter service. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

  3. CTS DENIZLI TEKSTIL DIS TIC AS

    Турция

    Предприятието CTS DENIZLI TEKSTIL DIS TIC AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

  4. PERLIN TEKSTIL LTD STI

    Турция

    Предприятието PERLIN TEKSTIL LTD STI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  5. ERKOM DIS TICARET VE MUMESSILLIK LIMITED SIRKETI

    Турция

    Предприятието ERKOM DIS TICARET VE MUMESSILLIK LIMITED SIRKETI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  1. ZORLU HOLDING KORTEKS MENSUCAT SAN.VE TIC. AS

    Турция

    Предприятието ZORLU HOLDING KORTEKS MENSUCAT SAN.VE TIC. AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. EDPA TEKSTIL TICARET A S

    Турция

    Предприятието EDPA TEKSTIL TICARET A S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  1. BARAN PASABAHCE PAZ. ITH. IHR.TIC. LTD STI.

    Турция

  2. AKADEMI KUMASCILIK TEKSTIL SANAYIVE TICARET LIMITED SIRKETI

    Турция

  3. GAP GUNEYDOGU TEKSTIL SANAYI VE TICARET A S

    Турция

  4. MARTEKS TEKSTIL SANAYI VE DIS TICARET LTD STI

    Турция

  5. BEYPA DIS TICARET VE TEKSTIL SANAYI A S

    Турция

  6. MODI-TEKS TEKSTIL EKSPORT SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

    Турция

  7. BIOFORM TEKSTIL SAN TIC AS

    Турция

  8. EL SALIHIN KONFEKSION VE DIS TIC LTD STI

    Турция

  1. TRAKYA TEKSTIL VE GIYIM SAN VE DIS TIC A S

    Турция

  2. TARA TEKS SAN DIS TIC LTD STI

    Турция

  3. ERBE TURIZM ISLETMELERI TEKSTIL SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI ISTANBUL MERTER SUBESI

    Турция

  4. C.D.S TEKSTIL SAN TIC LTD STI

    Турция

  5. ERSEN TEKSTIL SAN.TIC.LTD.STI.

    Турция

  6. YESIM SATIS MAGAZALARI VE TEKSTIL FABRIKALARI A S

    Турция

  7. A VE A TEKSTIL SANAYI VE PAZARLAMA LTD STI

    Турция

  8. OZKONTEKS TEKSTIL SANAYI VE TICARET A S

    Турция