• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • work clothes

Резултати за

Work clothes

Внос-износ - текстил и облекло
  1. SURYA SOURCING TEXTILE

    Турция

    Verified by europages badge

    Предприятието SURYA SOURCING TEXTILE, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Спортни дрехи, Горнище на анцунг, Производство на ризи, Тениски, Тъкани, Бебешки дрехи, Текстил - внос-износ, и men's clothing. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. LANDES PROFESSIONNEL

    Франция

    Предприятието LANDES PROFESSIONNEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Professional clothing, work clothes, и safety shoes. Седалището му е в/ъв St Avit, Франция.

  3. EK-KINOX - EKATERINA KINOX

    Франция

    Предприятието EK-KINOX - EKATERINA KINOX, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Professional clothing, work clothes, professional catering staff attire, и working uniforms. Седалището му е в/ъв Labarthe-Sur-Lèze, Франция.

  4. ZIRCON FASHION

    Германия

    Предприятието ZIRCON FASHION, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на work clothes. Седалището му е в/ъв Dreieich, Германия.

  5. SOC LE GANT ELGE

    Франция

    Предприятието SOC LE GANT ELGE, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Работно и предпазно облекло, Облекло - внос-износ, Работно и предпазно облекло, и work clothes. Седалището му е в/ъв St Chamond, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SARL JERSEY CREATIONS

    Франция

    Предприятието SARL JERSEY CREATIONS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни дрехи, product customisation, Спортни дрехи, work clothes, и ready to wear. Седалището му е в/ъв Castres Cedex, Франция.

  2. BOMATEX

    Франция

    Предприятието BOMATEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Лов и риболов - дрехи, clothing for hunting, Лов и риболов - дрехи, work clothes, и military clothing. Седалището му е в/ъв Caussade Cedex, Франция.

  3. SOCOMAGE - CUSTOM MADE TEXTILES

    Португалия

    Verified by europages badge

    Предприятието SOCOMAGE - CUSTOM MADE TEXTILES, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Manufacturers of bespoke quilts with jacquard logo, Manufacturers of bespoke woollen and cotton blankets, Manufacturers of bespoke, customized sweatshirts and polo shirts, Manufacturers of bespoke promotional textile goods, Manufacturers of bespoke trousers and leggings, Manufacturers of promotional parasols and screens, Manufacturers of bespoke dressing gowns and slippers, Manufacturers of customized household linens, и Manufacturers of customized printed and embroidered T-shirts. Седалището му е в/ъв Matosinhos, Португалия.

  4. ZAYAN TEXTILE COMPANY

    Тунис

    Предприятието ZAYAN TEXTILE COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Униформи. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, Внос-износ - текстил и облекло, Конфекция, military clothing, Работно и предпазно облекло, Внос-износ - текстил и облекло, и Конфекция. Седалището му е в/ъв El Mida, Тунис.

  5. LLC MISON

    Русия

    Предприятието LLC MISON, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Нетъкани платове, Работни блузи и престилки, Внос-износ - текстил и облекло, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Нетъкани платове, Работни блузи и престилки, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Lipetsk, Русия.

  1. ARPOS INTERNATIONAL D.O.O.

    Словения

    Предприятието ARPOS INTERNATIONAL D.O.O., e Подизпълнител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите, Внос-износ - текстил и облекло, Работни блузи и престилки, Кожени ботуши и обувки, Търговия в супер- и хипермаркетите, Внос-износ - текстил и облекло, Работни блузи и престилки, и Кожени ботуши и обувки. Седалището му е в/ъв Slovenska Bistrica, Словения.

  2. MOURET TEXTILE

    Франция

    Предприятието MOURET TEXTILE, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Предпазни обувки, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.

  1. COMPAGNIE MARSEILLAISE DE TEXTILE - MANKAIA

    Франция

    Предприятието COMPAGNIE MARSEILLAISE DE TEXTILE - MANKAIA, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Предпазни обувки, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. MOB REJANE

    Франция

    Предприятието MOB REJANE, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Защитни маски, Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, и Защитни маски. Седалището му е в/ъв La Garde, Франция.

  3. DANY SARL

    Франция

    Предприятието DANY SARL, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Защитни маски, Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, и Защитни маски. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  4. CATOVA

    Франция

    Предприятието CATOVA, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Предпазни обувки, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. VETI PRO

    Франция

    Предприятието VETI PRO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Предпазни обувки, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  6. TEXSTAR BENELUX

    Холандия

    Предприятието TEXSTAR BENELUX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, professional attire, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Bennekom (gld), Холандия.

  7. LIGNE T

    Франция

    Предприятието LIGNE T, e Разпространител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Professional clothing, safety shoes, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Montauban, Франция.

  8. TEKKON KONFEKSIYON SAN. TIC. LTD. STI.

    Турция

    Предприятието TEKKON KONFEKSIYON SAN. TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, import of clothing, clothing export, clothing production, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  1. ZAMAN FASHIONWEARS LTD

    Италия

    Предприятието ZAMAN FASHIONWEARS LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, Работно и предпазно облекло, и men's jeans. Седалището му е в/ъв Monfalcone, Италия.

  2. SARL VET BIGORRE

    Франция

    Предприятието SARL VET BIGORRE, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Работно и предпазно облекло, Мъжки дрехи, Professional clothing, Работно и предпазно облекло, и safety shoes. Седалището му е в/ъв Auch, Франция.

  3. YURT-TEX OG

    Австрия

    Предприятието YURT-TEX OG, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  4. STE HERAN INDUSTRY

    Франция

    Предприятието STE HERAN INDUSTRY, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Обработени кожи за производство на ръкавици, Работно и предпазно облекло, Безопасност на труда - съоръжения и техника, work gloves, Обработени кожи за производство на ръкавици, Работно и предпазно облекло, и Безопасност на труда - съоръжения и техника. Седалището му е в/ъв Millau, Франция.

  5. ISTEGIYY UNIFORM - WORK CLOTHES

    Турция

    Предприятието ISTEGIYY UNIFORM - WORK CLOTHES, e Производител, и работи в сферата на Униформи. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Внос-износ - текстил и облекло, и Mens Wool Socks. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  6. SUD MED DESIGN

    Тунис

    Предприятието SUD MED DESIGN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Внос-износ - текстил и облекло, designers and stylists, и manufacture of clothes. Седалището му е в/ъв Soukra, Тунис.

  7. BOMBFROG INH. SANDRA ASSMANN

    Германия

    Предприятието BOMBFROG INH. SANDRA ASSMANN, e Разпространител, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Работно и предпазно облекло, Внос-износ - текстил и облекло, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Работно и предпазно облекло, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Windeby / Kochendorf, Германия.

  8. ETS ALBERT LLAU

    Франция

    Предприятието ETS ALBERT LLAU, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, Мъжка облекло и конфекция, men's clothing, outdoor clothing, Работно и предпазно облекло, и Мъжка облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Quint-Fonsegrives, Франция.

  9. ESTANA, UAB

    Литва

    Предприятието ESTANA, UAB, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Крайна обработка на текстилни тъкани, Облекло - внос-износ, Дамски дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, Крайна обработка на текстилни тъкани, Облекло - внос-износ, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

  10. KAMCO USINE DE CONFECTION TUNISIE

    Тунис

    Предприятието KAMCO USINE DE CONFECTION TUNISIE, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, manufacture of clothes, textile workshops, men - women packages, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Ben Arous, Тунис.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно