• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • смоли

Резултати за

Смоли

Внос-износ - химия и фармация
  1. THOMAS SWAN & CO.LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието THOMAS SWAN & CO.LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Смоли, и Смоли. Седалището му е в/ъв Consett, Обединеното кралство.

  2. JOLI & CO. WIEN GMBH

    Австрия

    Предприятието JOLI & CO. WIEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Внос-износ - химия и фармация, Смоли, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Внос-износ - химия и фармация, и Смоли. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  3. DOW SUOMI OY

    Финландия

    Предприятието DOW SUOMI OY, и работи в сферата на Промишлени смазки. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, Нехранителни оцветители и багрила, Смоли, Внос-износ - химия и фармация, Нехранителни оцветители и багрила, и Смоли. Седалището му е в/ъв Helsinki, Финландия.

  4. ROUSSELOT SAS

    Франция

    Предприятието ROUSSELOT SAS, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Смоли, и Смоли. Седалището му е в/ъв Courbevoie, Франция.