• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост

МарокоВнос-износ - хранително-вкусова промишленост
  1. OTISIN SARL

    Мароко

    Предприятието OTISIN SARL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, frozen fish export, transport services, и export management services company. Седалището му е в/ъв Kénitra-Dakar, Мароко.

  2. HELIXA INTERNATIONAL

    Мароко

    Предприятието HELIXA INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на snails, и Live snails. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

  3. AGRO-FOOD INDUSTRIE

    Мароко

    Предприятието AGRO-FOOD INDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Marrakech, Мароко.

  4. KORAMI NÉGOCE

    Мароко

    Предприятието KORAMI NÉGOCE, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Fruit and vegetable trade, foodstuffs - import/export, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и cosmetics. Седалището му е в/ъв Fès, Мароко.

  5. SOMAFACO

    Мароко

    Предприятието SOMAFACO, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Нехранителни оцветители и багрила, Млечни продукти, Прясно месо и пресни домашни птици, Подправки, Нехранителни оцветители и багрила, Млечни продукти, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MARJAC

    Мароко

    Предприятието MARJAC, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Газирани безалкохолни напитки, Корк - изделия, Тапи и капачки от пластмасова материя, Подправки, Газирани безалкохолни напитки, Корк - изделия, и Тапи и капачки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

  2. FALAH_BEO

    Мароко

    Предприятието FALAH_BEO, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни добавки, packing of dried fruits, Biocosmetic products, и Хранителни добавки. Седалището му е в/ъв Ouled Teima, Мароко.

  3. STOCKPRALIM

    Мароко

    Предприятието STOCKPRALIM, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Газирани безалкохолни напитки, Брашно и грис, Захарни изделия без шоколад, Подправки, Газирани безалкохолни напитки, Брашно и грис, и Захарни изделия без шоколад. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

  4. AGICCOFFEE

    Мароко

    Предприятието AGICCOFFEE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на coffee production. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

  5. ENVIROPACK

    Мароко

    Предприятието ENVIROPACK, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на compartment inserts for packing, и egg whites. Седалището му е в/ъв Sidi Hrazem, Мароко.

  1. S.C.I.M. CHIMIQUE

    Мароко

    Предприятието S.C.I.M. CHIMIQUE, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Органична химия - изходни материали и производни, Неорганична химия - изходни материали и производни, Нехранителни оцветители и багрила, Подправки, Органична химия - изходни материали и производни, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Нехранителни оцветители и багрила. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

  2. SICOPA CONSERVERIE

    Мароко

    Предприятието SICOPA CONSERVERIE, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Подправки, Житни растения и зърнени храни, Брашно и грис, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Подправки, Житни растения и зърнени храни, и Брашно и грис. Седалището му е в/ъв Fés, Мароко.

  1. COMANER MAROC

    Мароко

    Предприятието COMANER MAROC, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Селско стопанство - услуги, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Подправки, Олио и хранителни мазнини, Селско стопанство - услуги, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Подправки, и Олио и хранителни мазнини. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

  2. IOH NÉGOCE

    Мароко

    Предприятието IOH NÉGOCE, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

  3. ATL EXPORT

    Мароко

    Предприятието ATL EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Mohammedia, Мароко.

  4. STDAS

    Мароко

    Предприятието STDAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Селско стопанство - техника и машини, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Селско стопанство - техника и машини. Седалището му е в/ъв Fkih Ben Salah, Мароко.

  5. SOMAPAG

    Мароко

    Предприятието SOMAPAG, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Agadir, Мароко.

  6. MEA FOOD SERVICE

    Мароко

    Предприятието MEA FOOD SERVICE, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Подправки, Газирани безалкохолни напитки, Кафе и чай, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Подправки, Газирани безалкохолни напитки, и Кафе и чай. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

  7. CONSERVES DE MEKNÈS

    Мароко

    Предприятието CONSERVES DE MEKNÈS, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Зеленчукови консерви, Олио и хранителни мазнини, Подправки, Зеленчукови консерви, и Олио и хранителни мазнини. Седалището му е в/ъв Meknès, Мароко.

  8. ETABLISSEMENT EL ANSARI IMPORT - EXPORT

    Мароко

    Предприятието ETABLISSEMENT EL ANSARI IMPORT - EXPORT, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на food products. Седалището му е в/ъв Marrakech, Мароко.

  1. THERFALIM

    Мароко

    Предприятието THERFALIM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Casa, Мароко.

  2. DISTRALIM

    Мароко

    Предприятието DISTRALIM, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни добавки, и Хранителни добавки. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

  3. DIKA-FOOD

    Мароко

    Предприятието DIKA-FOOD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на export. Седалището му е в/ъв Fes, Мароко.

  4. SAIMACO

    Мароко

    Предприятието SAIMACO, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на food packaging, и foodstuffs - import/export. Седалището му е в/ъв Fes, Мароко.

  5. MAROCASSAISONNEMENTS

    Мароко

    Предприятието MAROCASSAISONNEMENTS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на flavoured cordials, spices for food, и typical honeys. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

  6. T.B.I.-MAROC

    Мароко

    Предприятието T.B.I.-MAROC, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармация - внос-износ, Подправки, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, и Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

  7. CASA GALERIE

    Мароко

    Предприятието CASA GALERIE, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, Мъжка облекло и конфекция, Дамско облекло и конфекция, Внос-износ - агенти, Мъжка облекло и конфекция, и Дамско облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

  8. REDAKO

    Мароко

    Предприятието REDAKO, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Международна търговия - консултации. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

  9. SAREPTA SARL

    Мароко

    Предприятието SAREPTA SARL, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

  10. CIVMA

    Мароко

    Предприятието CIVMA, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно