• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • чайове

Резултати за

Чайове

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост
  1. HEALTHY BEVERAGE & FOODS

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието HEALTHY BEVERAGE & FOODS, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Билкови чайове, Напитки, Напитки - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Здраве и възстановяване, Чайове, и medicinal plants. Седалището му е в/ъв Charbonnières-Les-Bains, Франция.

  2. ZENTURIO

    Турция

    Предприятието ZENTURIO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Чайове, zibibbo, и suppliers of cassoulet. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. HEIKES TEEWIESE-TEEFACHGESCHÄFT INHABER: HEIKE WIESE

    Германия

    Предприятието HEIKES TEEWIESE-TEEFACHGESCHÄFT INHABER: HEIKE WIESE, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Подправки, Какао и шоколад, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Чайове, Подправки, Какао и шоколад, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Bad Schwartau, Германия.

  4. PLENARES GMBH

    Германия

    Предприятието PLENARES GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Подправки, Какао и шоколад, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Чайове, Подправки, Какао и шоколад, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Königsdorf, Германия.

  5. AMAPODO

    Германия

    Предприятието AMAPODO, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Подправки, Какао и шоколад, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Чайове, Подправки, Какао и шоколад, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Bautzen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ZESTY BB

    Франция

    Предприятието ZESTY BB, e Търговец на едро, и работи в сферата на Чайове. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Растения и билки, Напитки, infusions and herbal teas, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Растения и билки, и Напитки. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  2. GREENS GERMANY GMBH

    Германия

    Предприятието GREENS GERMANY GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Подправки, Какао и шоколад, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Чайове, Подправки, Какао и шоколад, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Braunschweig, Германия.

  3. DIE TEEKISTE WULF & JÖRN NEVEN OHG

    Германия

    Предприятието DIE TEEKISTE WULF & JÖRN NEVEN OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Подправки, Какао и шоколад, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Чайове, Подправки, Какао и шоколад, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Ahrensburg, Германия.

  4. HANF-ZEIT

    Германия

    Предприятието HANF-ZEIT, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Подправки, Какао и шоколад, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Чайове, Подправки, Какао и шоколад, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Steinheim, Германия.

  5. FIROUZ TCHAITCHIYAN EXPORT-IMPORT GMBH

    Германия

    Предприятието FIROUZ TCHAITCHIYAN EXPORT-IMPORT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Подправки, Какао и шоколад, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Чайове, Подправки, Какао и шоколад, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  1. KRAUSE

    Германия

    Предприятието KRAUSE, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Подправки, Какао и шоколад, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Чайове, Подправки, Какао и шоколад, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Prettin, Германия.

  2. TEEMANDO

    Германия

    Предприятието TEEMANDO, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Подправки, Какао и шоколад, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Чайове, Подправки, Какао и шоколад, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  1. LIVING DESIGN BÜRO DE GMBH

    Германия

    Предприятието LIVING DESIGN BÜRO DE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Подправки, Какао и шоколад, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Чайове, Подправки, Какао и шоколад, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  2. UNGER GOURMET

    Германия

    Предприятието UNGER GOURMET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Подправки, Какао и шоколад, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Чайове, Подправки, Какао и шоколад, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Potsdam, Германия.

  3. MÖDLINGER TEELADEN

    Австрия

    Предприятието MÖDLINGER TEELADEN, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Подправки, Какао и шоколад, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Чайове, Подправки, Какао и шоколад, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Mödling, Австрия.

  4. BRENTEAR TEEGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието BRENTEAR TEEGESELLSCHAFT MBH, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Подправки, Какао и шоколад, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Чайове, Подправки, Какао и шоколад, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Winsen, Германия.

  5. ARMITRON INHABER WOLFGANG FRIEDL

    Германия

    Предприятието ARMITRON INHABER WOLFGANG FRIEDL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Подправки, Какао и шоколад, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Чайове, Подправки, Какао и шоколад, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  6. ALIMA ZNACKOVA POTRAVINA, A.S.

    Чехия

  7. ETHNIKSTORE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието ETHNIKSTORE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Подправки. Освен това развива дейност и в сферата на Пикантни подправки, Билкови чайове, Растителни мазнини, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, essential oils, Wholesale spices, Export of olive oil, и saffron. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  8. BUHARA BAHARAT

    Турция

    Предприятието BUHARA BAHARAT, e Производител, и работи в сферата на Пикантни подправки. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Билкови чайове, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Билкови чайове. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  1. ZESTY BB

    Франция

    Предприятието ZESTY BB, e Търговец на едро, и работи в сферата на Билкови чайове. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, drinks, instant tea, infusions and herbal teas, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.