• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодови и зеленчукови сокове

Резултати за

Плодови и зеленчукови сокове

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост
  1. AROMSA GMBH

    Германия

    Предприятието AROMSA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Подправки. Освен това развива дейност и в сферата на Олио и хранителни мазнини, Плодови и зеленчукови сокове, Хранителни изделия и напитки - съставки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Олио и хранителни мазнини, Плодови и зеленчукови сокове, Хранителни изделия и напитки - съставки, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Emmerich, Германия.

  2. KNOFLACH - EITZINGER

    Австрия

    Предприятието KNOFLACH - EITZINGER, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Frankenmarkt, Австрия.

  3. ARONIA ORIGINAL NATURPRODUKTE GMBH

    Германия

    Предприятието ARONIA ORIGINAL NATURPRODUKTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa, Плодови и зеленчукови сокове, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Плодове, Диетичнa и биологичнa хранa, Плодови и зеленчукови сокове, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Плодове. Седалището му е в/ъв Dresden, Германия.

  4. ZEFÜG GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ZEFÜG GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Плодови и зеленчукови сокове, Хранителни изделия и напитки - съставки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Риби, Плодови и зеленчукови сокове, Хранителни изделия и напитки - съставки, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Bingen, Германия.

  5. HALTBARMACHEREI, ROMAN TREICHLER

    Швейцария

    Предприятието HALTBARMACHEREI, ROMAN TREICHLER, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Напитки - концентрати и прах, Плодови консерви и конфитюри, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Плодови и зеленчукови сокове, Напитки - концентрати и прах, Плодови консерви и конфитюри, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ALLFOOD AG

    Швейцария

    Предприятието ALLFOOD AG, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Плодови консерви и конфитюри, Хранителни изделия и напитки - съставки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Плодови и зеленчукови сокове, Плодови консерви и конфитюри, Хранителни изделия и напитки - съставки, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Burgdorf, Швейцария.

  2. IN-FOOD 2000 KFT

    Унгария

    Предприятието IN-FOOD 2000 KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Плодови и зеленчукови сокове, Хранeнe - внос-износ, и Плодови и зеленчукови сокове. Седалището му е в/ъв Koronco, Унгария.

  3. TANA SA

    Испания

    Предприятието TANA SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодови и зеленчукови сокове. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранителни изделия и напитки - съставки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранителни изделия и напитки - съставки. Седалището му е в/ъв Murcia, Испания.

  4. STROHMAYER GETRANKE GMBH

    Австрия

    Предприятието STROHMAYER GETRANKE GMBH, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, Плодови и зеленчукови сокове, Напитки - внос-износ, и Плодови и зеленчукови сокове. Седалището му е в/ъв Breitenbrunn, Австрия.

  5. RAUCH PRAHA SPOL. S R.O.

    Чехия