• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари

Резултати за

Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари

ИталияГрижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия
  1. NIEDDU MARIA GRAZIA

    Италия

    Предприятието NIEDDU MARIA GRAZIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Alghero, Италия.

  2. BMA MACCHINE PER IL VERDE

    Италия

    Предприятието BMA MACCHINE PER IL VERDE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Nanto, Италия.

  3. AGRINOVAC S.R.L.

    Италия

    Предприятието AGRINOVAC S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв San Martino Siccomario, Италия.

  4. SANNI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SANNI S.R.L., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Certaldo, Италия.

  5. MGM S.N.C. DEI F.LLI MARCONI GIANNI E MARIO

    Италия

    Предприятието MGM S.N.C. DEI F.LLI MARCONI GIANNI E MARIO, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Recanati, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TARABORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TARABORI S.R.L., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Montecarlo, Италия.

  2. AGRI GARDEN DI BARONI LORETTA

    Италия

  3. CORMAF S.R.L.

    Италия

  4. GIACCIO TRATTORI S.R.L.

    Италия

  5. GIOVANNI MAGGIO E FIGLI S.R.L.

    Италия

  1. DI CARLO S.R.L.

    Италия

  2. MAURO GIUSEPPE

    Италия