• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • градинарство - машини и уреди

Резултати за

Градинарство - машини и уреди

РазпространителГрижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия
  1. COSERWA

    Франция

    Предприятието COSERWA, e Разпространител, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Техника за сеене и засаждане, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, machinery for plant nurseries, nursery supplies, Техника за сеене и засаждане, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Hagenbach, Франция.

  2. TRIANGLE

    Франция

    Предприятието TRIANGLE, e Разпространител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, supplies for horticulture, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Ennevelin, Франция.

  3. NICOLOTTI MOTOSEGHE E MACCHINE PER GIARDINO

    Италия

    Предприятието NICOLOTTI MOTOSEGHE E MACCHINE PER GIARDINO, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Azeglio, Италия.

  4. AGROMECCANICA

    Италия

    Предприятието AGROMECCANICA, e Разпространител, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Земеделие - инсталации и съоръжения, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Muggia, Италия.

  5. CORMAF S.R.L.

    Италия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CASA DELLA MOTOSEGA S.A.S. DI MARCELLO INGROSSO & C.

    Италия

Филтри

Резултати за

Градинарство - машини и уреди

Брой резултати

6 Фирми