• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - пгс

Резултати за

Внос-износ - пгс

Довършителни работи
  1. EDILPIEMME SRL

    Италия

    Предприятието EDILPIEMME SRL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, civil constructions, civil and industrial constructions, Довършителни работи, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  2. ASTA ZAGREB D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието ASTA ZAGREB D.O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Видове домашен паркетин и восък, Довършителни работи, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Видове домашен паркетин и восък. Седалището му е в/ъв Zagreb, Хърватия.

  3. JAN PEKAREK - JPS STAVITEL

    Чехия

    Предприятието JAN PEKAREK - JPS STAVITEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, Внос-износ - ПГС, Обществено строителство - предприемачи, Индустриализирано и сглобяемо строителство, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Внос-износ - ПГС, Обществено строителство - предприемачи, и Индустриализирано и сглобяемо строителство. Седалището му е в/ъв Cesky Krumlov, Чехия.

  4. ENIKON D.D.

    Хърватия

    Предприятието ENIKON D.D., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Внос-износ - ПГС, Груб строеж, и Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Zagreb, Хърватия.

  5. ETABLISSEMENTS CODDEVILLE

    Франция

    Предприятието ETABLISSEMENTS CODDEVILLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - ПГС, и Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Meteren, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ERKO INSAAT TICARET VE TURIZM LTD STI

    Турция

    Предприятието ERKO INSAAT TICARET VE TURIZM LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - ПГС, Груб строеж, Внос-износ - ПГС, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. JAKOB FISCHER NACHF.

    Германия

  3. ELEKTRO NIEMANN GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието ELEKTRO NIEMANN GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника, Довършителни работи, Електроника - внос-износ, Внос-износ - електрическа и електронна техника, Довършителни работи, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Niederlangen, Германия.