• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • информатика - микро-компютри

Резултати за

Информатика - микро-компютри

Домашни компютри
  1. FORMAT C

    Белгия

    Предприятието FORMAT C, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни компютри, Домашни компютри, и portable computers. Седалището му е в/ъв Merksem, Белгия.

  2. INFO SYSTEMS

    Белгия

    Предприятието INFO SYSTEMS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни компютри, Домашни компютри, laptop computer repairs, и computer maintenance services. Седалището му е в/ъв Zwevegem, Белгия.

  3. TIGMA AS

    Естония

    Предприятието TIGMA AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни компютри, Информатична мрежа - инсталиране и поддръжка, Информатика - периферни компютърни устройства, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Домашни компютри, Информатична мрежа - инсталиране и поддръжка, Информатика - периферни компютърни устройства, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Tallinn, Естония.

  4. GAMBIT TRADE D.O.O.

    Словения

    Предприятието GAMBIT TRADE D.O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Домашни компютри, Информатика - софтуер, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Ljubljana, Словения.

  5. ARP NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието ARP NEDERLAND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - микро-компютри, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, и Информатика - периферни компютърни устройства. Седалището му е в/ъв Maastricht, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SZS AG

    Швейцария

    Предприятието SZS AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Офисно оборудване - машини и техника, Домашни компютри, Офисно оборудване - машини и техника, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Trogen, Швейцария.

  2. THE PCMS GROUP PLC

    Обединеното кралство

    Предприятието THE PCMS GROUP PLC, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни компютри, Информатика - софтуер, Домашни компютри, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Coventry, Обединеното кралство.

  3. G C C (COMPUTERS) LTD

    Кипър

    Предприятието G C C (COMPUTERS) LTD, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Домашни компютри, Информатика - софтуер, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Nicosia, Кипър.

  4. TABONE COMPUTER CENTRE LIMITED

    Малта

    Предприятието TABONE COMPUTER CENTRE LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Домашни компютри, Информатика - софтуер, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Santa Venera, Малта.

  5. ELPHOTEC GMBH

    Германия

    Предприятието ELPHOTEC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства, Домашни компютри, Информатика - периферни компютърни устройства, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Flonheim, Германия.

  1. NORRIQ NETPARTNER A/S

    Дания

    Предприятието NORRIQ NETPARTNER A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни компютри, Внос-износ - информатика, Домашни компютри, и Внос-износ - информатика. Седалището му е в/ъв Glostrup, Дания.

  2. DRAGON COMPUTER REMARKETING LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието DRAGON COMPUTER REMARKETING LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Домашни компютри, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Havant, Обединеното кралство.

  1. PHILIP TOLEDO LTD

    Малта

    Предприятието PHILIP TOLEDO LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Домашни компютри, Информатика - софтуер, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Birkirkara Malta, Малта.

  2. COMPRO SPOL. S R.O.

    Чехия

    Предприятието COMPRO SPOL. S R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Домашни компютри, Информатика - софтуер, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Benesov, Чехия.

  3. DIABOLO ICT B.V.

    Холандия

    Предприятието DIABOLO ICT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Домашни компютри, Информатика - софтуер, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Arnhem, Холандия.

  4. S-CONN HANDELS GMBH FÜR AUDIOVISUELLE UND TELEKOMMUNIKATIONSPRODUKTE

    Германия

    Предприятието S-CONN HANDELS GMBH FÜR AUDIOVISUELLE UND TELEKOMMUNIKATIONSPRODUKTE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни компютри, Телевизори, видео и радиоапарати, Домашни компютри, и Телевизори, видео и радиоапарати. Седалището му е в/ъв Markt Bibart, Германия.

  5. NTI CADCENTER A/S

    Дания

    Предприятието NTI CADCENTER A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни компютри, Информатика - софтуер, Домашни компютри, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Vaerloese, Дания.

  6. KOMPLETT AS

    Норвегия

    Предприятието KOMPLETT AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства, Домашни компютри, Информатика - периферни компютърни устройства, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Sandefjord, Норвегия.

  7. AP-PUMPEN VERTRIEB HAMBURG GMBH

    Германия

    Предприятието AP-PUMPEN VERTRIEB HAMBURG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Автоматични касови апарати, Домашни компютри, Автоматични касови апарати, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  8. QUALCOM SYSTEMS LIMITED

    Ирландия

    Предприятието QUALCOM SYSTEMS LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Домашни компютри, Информатика - софтуер, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Dublin, Ирландия.

  1. MIRONET S.R.O.

    Чехия

    Предприятието MIRONET S.R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства, Домашни компютри, Информатика - периферни компютърни устройства, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Praha 6, Чехия.

  2. C L G COMPUTERDIENST FÜR LANDWIRTSCHAFT UND GEWERBE GMBH

    Германия

    Предприятието C L G COMPUTERDIENST FÜR LANDWIRTSCHAFT UND GEWERBE GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Домашни компютри, Информатика - софтуер, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Pfarrkirchen, Германия.

  3. J.A.D. LOGIC LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието J.A.D. LOGIC LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Домашни компютри, Информационни системи, консултантски услуги, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Plymouth, Обединеното кралство.

  4. HOLD & SPADA EDV-LÖSUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието HOLD & SPADA EDV-LÖSUNGEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни компютри, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  5. LEIER - LEITL D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието LEIER - LEITL D.O.O., и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни компютри, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Turcin, Хърватия.

  6. SOFTCOM GROUP, SPOL. S R.O.

    Чехия

    Предприятието SOFTCOM GROUP, SPOL. S R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни компютри, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Praha 10, Чехия.

  7. IBM NORTH REGION HOLDINGS

    Обединеното кралство

    Предприятието IBM NORTH REGION HOLDINGS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни компютри, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  8. FUJITSU COMPUTERS LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието FUJITSU COMPUTERS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни компютри, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Bracknell, Обединеното кралство.

  9. COMCEN COMPUTER SUPPLIES LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието COMCEN COMPUTER SUPPLIES LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни компютри, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Swansea, Обединеното кралство.

  10. BOLTON-WAND COMPUTERS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието BOLTON-WAND COMPUTERS LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни компютри, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Leominster, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно