• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - химия и фармация

Резултати за

Доставчик На Услуги - Внос-износ - химия и фармация

Доставчик на услуги
  1. CAVALLARI GINO S.N.C.

    Италия

    Предприятието CAVALLARI GINO S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Медицински газ, industrial gas, medical gases, Медицински газ, и chemicals for laboratories. Седалището му е в/ъв Cuorgnè, Италия.

  2. OPAL PHARMA

    Турция

    Предприятието OPAL PHARMA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, Основни и помощни материали за лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Химия - внос-износ, Основни и помощни материали за лекарства, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Samsun, Турция.

  3. ALLOTROPE SCIENTIFIC LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието ALLOTROPE SCIENTIFIC LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на consultants to companies, chemical research for the pharmaceutical industry, и chemical research. Седалището му е в/ъв Durham, Обединеното кралство.

  4. C&F MANAGEMENT

    Люксембург

    Предприятието C&F MANAGEMENT, e Multi-Category, и работи в сферата на Инвестиции - консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, Козметични средства, Внос-износ на медицинска хирургична техника, Внос-износ - химия и фармация, parapharmaceuticals, Козметични средства, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Rombach, Люксембург.

  5. BIO CHEM SRL

    Италия

    Предприятието BIO CHEM SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Cosmetic certification. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ADDMEDICA

    Франция

    Предприятието ADDMEDICA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на haematology. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  2. CARINOPHARM GMBH

    Германия

    Предприятието CARINOPHARM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Парфюми и козметични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Лекарства, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Elze, Германия.

  3. ARMIN BAACK

    Германия

    Предприятието ARMIN BAACK, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Внос-износ - химия и фармация, Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Schwerin, Германия.

  4. TATJANA ORLAMÜNDER ORLIMEX LEBENSMITTELTECHNIK E.K.

    Германия

    Предприятието TATJANA ORLAMÜNDER ORLIMEX LEBENSMITTELTECHNIK E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, Химия - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Внос-износ - химия и фармация, Химия - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Radebeul, Германия.

  5. MATRIX CHEMIE LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието MATRIX CHEMIE LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Leeds, Обединеното кралство.

  1. MVK PHARMA GMBH

    Германия

    Предприятието MVK PHARMA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Парфюми и козметични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Лекарства, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Wermelskirchen, Германия.

  2. PLENTY TRADE

    Турция

    Предприятието PLENTY TRADE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Растителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, Стъкло, caustic soda, Внос-износ - химия и фармация, sodium carbonate, и Стъкло. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  1. PROMEDIPHARM GESELLSCHAFT ZUR BERATUNG DER PHARMAZEUTISCHEN INDUSTRIE MBH

    Германия

    Предприятието PROMEDIPHARM GESELLSCHAFT ZUR BERATUNG DER PHARMAZEUTISCHEN INDUSTRIE MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини и техника за фармацевтичната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Внос-износ - химия и фармация, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Внос-износ - химия и фармация, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Bensheim, Германия.

  2. TRANSBATUR MILLETLERARASI NAK.SAN VE TIC.LTD.STI

    Турция

    Предприятието TRANSBATUR MILLETLERARASI NAK.SAN VE TIC.LTD.STI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международен товарен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, logistics services, Внос-износ - химия и фармация, и chemical and pharmaceutical. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. MAC CONSULTING MAGHREB & FWA

    Тунис

    Предприятието MAC CONSULTING MAGHREB & FWA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични области, Biopharmacy - products, pharmacy laboratories, Фармацевтични области, и marketing and communication services and advice. Седалището му е в/ъв Tunis, Тунис.

  4. LIV PHARMA GMBH

    Германия

    Предприятието LIV PHARMA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Калибриране - техника, Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, и Калибриране - техника. Седалището му е в/ъв Oberhaching, Германия.

  5. SUN PHARMACEUTICALS GMBH

    Германия

    Предприятието SUN PHARMACEUTICALS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Kirchzarten, Германия.

  6. HTC GROUP B.V.

    Белгия

    Предприятието HTC GROUP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на consulting. Седалището му е в/ъв Antwerp, Белгия.

  7. PHARIMEX GMBH

    Германия

    Предприятието PHARIMEX GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Основни и помощни материали за лекарства, Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Основни и помощни материали за лекарства, Фармацевтични изделия, Лекарства, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Osnabrück, Германия.

  8. MEDBIYO PHARMA

    Турция

    Предприятието MEDBIYO PHARMA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Лекарства, Козметични средства, pharmaceutical products, Лекарства, и Козметични средства. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  1. BHARDWAJ PHARMA GMBH

    Германия

    Предприятието BHARDWAJ PHARMA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Парфюми и козметични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Лекарства, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Ahrensburg, Германия.

  2. NEWRON SUISSE SA

    Швейцария

    Предприятието NEWRON SUISSE SA, e Разпространител, и работи в сферата на Парфюми и козметични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Лекарства, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Basel, Швейцария.

  3. WISEHS HEALTHCARE SOLUTIONS

    Португалия

    Предприятието WISEHS HEALTHCARE SOLUTIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Porto, Португалия.

  4. PHARMA LIVE HANDELSGESELLSCHAFT

    Германия

    Предприятието PHARMA LIVE HANDELSGESELLSCHAFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Рекламни агенции, Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, и Рекламни агенции. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  5. CITA ULUSLARARASI TICARET LIMITED SIRKET

    Турция

    Предприятието CITA ULUSLARARASI TICARET LIMITED SIRKET, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Trabzon, Турция.

  6. CONTACON

    Германия

    Предприятието CONTACON, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, Информатика - софтуер, Международни куриерски служби, Посредник по международни превози, Химия - внос-износ, Информатика - софтуер, Международни куриерски служби, и Посредник по международни превози. Седалището му е в/ъв Zell Unter Aichelberg, Германия.

  7. BIOCREA GMBH

    Германия

    Предприятието BIOCREA GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Лекарства, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Radebeul, Германия.

  8. V.D. LINDE-ARZNEIMITTEL GMBH

    Германия

    Предприятието V.D. LINDE-ARZNEIMITTEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Основни и помощни материали за лекарства, Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Основни и помощни материали за лекарства, Фармацевтични изделия, Лекарства, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Hilden, Германия.

  9. GENIUS GMBH

    Германия

    Предприятието GENIUS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, Внос-износ - агенти, Химия - внос-износ, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Limburg, Германия.

  10. HIMMEL INDUSTRIES INC.

    Филипини

    Предприятието HIMMEL INDUSTRIES INC., e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на industrial chemical products, и petroleum solvents. Седалището му е в/ъв Makati City, Филипини.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Доставчик На Услуги - Внос-износ - химия и фармация

Брой резултати

89 Фирми