• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • фармация - внос-износ

Резултати за

Доставчик На Услуги - Фармация - внос-износ

Доставчик на услуги
  1. SOCIETE COMMERCIALE SURESNOISE SOCOSUR

    Франция

    Предприятието SOCIETE COMMERCIALE SURESNOISE SOCOSUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на medicine and toxicology monitoring, toxicology analysis, и Pharmaceutical industry. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  2. PIPELINEPHARMA

    Литва

    Предприятието PIPELINEPHARMA, e Multi-Category, и работи в сферата на Фармацевтични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фармация - внос-износ, Биотехнологии, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, vitamins, Фармация - внос-износ, Биотехнологии, и Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

  3. OPAL PHARMA

    Турция

    Предприятието OPAL PHARMA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, Основни и помощни материали за лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Химия - внос-износ, Основни и помощни материали за лекарства, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Samsun, Турция.

  4. BRIK GROUP

    Беларус

    Предприятието BRIK GROUP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Sales animation and promotion, и commercial outsourcing services.. Седалището му е в/ъв Minsk, Беларус.

  5. DRA SILVIA CAMPANARI

    Испания

    Предприятието DRA SILVIA CAMPANARI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HANSE-SERVICE INTERNATIONALE FACHSPEDITION GMBH

    Германия

    Предприятието HANSE-SERVICE INTERNATIONALE FACHSPEDITION GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Въздушни товари. Освен това развива дейност и в сферата на Фармация - внос-износ, Фармация - внос-износ, Refrigerated transports, и refrigerating packaging. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  2. MASENZ GROUP

    Испания

    Предприятието MASENZ GROUP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  3. DOKTORBUL GLOBAL

    Турция

    Предприятието DOKTORBUL GLOBAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на on-line advertising planning. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  4. DARIA GUAITA

    Италия

    Предприятието DARIA GUAITA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на heat support strapping, adhesive support strapping, и support strapping for athletes. Седалището му е в/ъв Cerlongo-Goito, Италия.

  5. PATRICIO SANCHEZ BERNALES EIRL

    Чили

    Предприятието PATRICIO SANCHEZ BERNALES EIRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на international trading advice, logistics, representation office, и transport. Седалището му е в/ъв Santiago, Чили.

  1. G.T.C. BIO CORPORATION

    Китай

    Предприятието G.T.C. BIO CORPORATION, e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Qingdao, Китай.

  2. OZONOFARMA S.L.

    Испания

    Предприятието OZONOFARMA S.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биологични козметични продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Фармация - внос-износ, Фармация - внос-износ, и Manufacturer of skin care products. Седалището му е в/ъв Utrera, Испания.

  1. FARMACIA S. MARGHERITA

    Италия

    Предприятието FARMACIA S. MARGHERITA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на homeopathic products, finding local and foreign service providers, и heat support strapping. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

  2. FARMACED SERVIZI SRL

    Италия

    Предприятието FARMACED SERVIZI SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  3. GIMMSA

    Мексико

    Предприятието GIMMSA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import customs operations. Седалището му е в/ъв Monterrey, Мексико.

  4. PHARMAVERA WAREHOUSE

    Турция

    Предприятието PHARMAVERA WAREHOUSE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. HATAY CENTER FOREIGN TRADE

    Турция

    Предприятието HATAY CENTER FOREIGN TRADE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hatay, Турция.

  6. ZHEJIANG DAHUA PHARM CO.,LTD

    Китай

    Предприятието ZHEJIANG DAHUA PHARM CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hangzhou, Китай.

  7. FARMACIA CENTRAL LUGO

    Испания

    Предприятието FARMACIA CENTRAL LUGO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lugo, Испания.

  8. OZLEM GUN ERYILMAZ

    Турция

    Предприятието OZLEM GUN ERYILMAZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  1. ADRIJA EXIM PVT LTD

    Индия

    Предприятието ADRIJA EXIM PVT LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kolkata, Индия.

  2. ES ECZA DEPOSU TICARET VE SANAYI A S

    Турция

    Предприятието ES ECZA DEPOSU TICARET VE SANAYI A S, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. CAVALLARI GINO S.N.C.

    Италия

    Предприятието CAVALLARI GINO S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Медицински газ, industrial gas, medical gases, Медицински газ, и chemicals for laboratories. Седалището му е в/ъв Cuorgnè, Италия.

  4. C&F MANAGEMENT

    Люксембург

    Предприятието C&F MANAGEMENT, e Multi-Category, и работи в сферата на Инвестиции - консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, Козметични средства, Внос-износ на медицинска хирургична техника, Внос-износ - химия и фармация, parapharmaceuticals, Козметични средства, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Rombach, Люксембург.

  5. ADDMEDICA

    Франция

    Предприятието ADDMEDICA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на haematology. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  6. ALLOTROPE SCIENTIFIC LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието ALLOTROPE SCIENTIFIC LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на consultants to companies, chemical research for the pharmaceutical industry, и chemical research. Седалището му е в/ъв Durham, Обединеното кралство.

  7. BIO CHEM SRL

    Италия

    Предприятието BIO CHEM SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Cosmetic certification. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  8. MATRIX CHEMIE LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието MATRIX CHEMIE LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Leeds, Обединеното кралство.

  9. PROMEDIPHARM GESELLSCHAFT ZUR BERATUNG DER PHARMAZEUTISCHEN INDUSTRIE MBH

    Германия

    Предприятието PROMEDIPHARM GESELLSCHAFT ZUR BERATUNG DER PHARMAZEUTISCHEN INDUSTRIE MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини и техника за фармацевтичната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Внос-износ - химия и фармация, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Внос-износ - химия и фармация, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Bensheim, Германия.

  10. HTC GROUP B.V.

    Белгия

    Предприятието HTC GROUP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на consulting. Седалището му е в/ъв Antwerp, Белгия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Доставчик На Услуги - Фармация - внос-износ

Брой резултати

883 Фирми