• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - агенти

Резултати за

Внос-износ - агенти - Египет

Египет
  1. ALWESSAMGROUP

    Египет

    Предприятието ALWESSAMGROUP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Import Export agents, import-export assistance, logistics services, и logistics services. Седалището му е в/ъв Giza, Египет.

  2. SHAWKAT TRADING CO.

    Египет

    Предприятието SHAWKAT TRADING CO., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Облекло - внос-износ, и door-to-door air shipments of goods. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

  3. PEGASUS SHIPPING SERVICES

    Египет

    Предприятието PEGASUS SHIPPING SERVICES, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Port Said, Египет.

  4. L'ART DE LA NÉGOCIATION ET DE LA DISTRIBUTION

    Египет

    Предприятието L'ART DE LA NÉGOCIATION ET DE LA DISTRIBUTION, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Alexandrie, Египет.

  5. RASMY

    Египет

    Предприятието RASMY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на dental laboratories. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ACACIA GROUP

    Египет

    Предприятието ACACIA GROUP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на silica. Седалището му е в/ъв Giza, Египет.

  2. MISREXPO

    Египет

    Предприятието MISREXPO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Giza, Египет.

  3. MISR EXPO PACK

    Египет

    Предприятието MISR EXPO PACK, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Giza, Египет.

  4. COMMANDOS

    Египет

    Предприятието COMMANDOS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Lorry / Truck Cranes. Седалището му е в/ъв Cairp, Египет.

  5. ENGINEERING PROJECTS CO.

    Египет

    Предприятието ENGINEERING PROJECTS CO., и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Heliopolis, Египет.

  1. SUPER SUPPLIES

    Египет

  2. MEGA TRADE INTERNATIONAL

    Египет

  1. INTERNATIONAL CORPORATION FOR IMPORT&TRADE

    Египет

  2. NAMAL EGYPT FOR IMPORT & EXPORT

    Египет

    Предприятието NAMAL EGYPT FOR IMPORT & EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Fruit and vegetable exports, fruit export, и export of vegetables. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

  3. ALL FRESH INTERNATIONAL

    Египет

    Предприятието ALL FRESH INTERNATIONAL, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Fresh fruits and vegetables, logistics for agricultural products, Земеделие - внос-износ, и fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

  4. TRADE MASTERS CO.

    Египет

    Предприятието TRADE MASTERS CO., и работи в сферата на Внос-износ на енергия и суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на въглища, Суров дървен материал, Внос-износ на въглища, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

  5. DEALMIR

    Египет

    Предприятието DEALMIR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Грозде, Плодове и зеленчуци - внос-износ, mango, Грозде, и onions. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

  6. ELYOSR CO.

    Египет

    Предприятието ELYOSR CO., и работи в сферата на Дълбоко замразени морски специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Внос-износ - електрическа и електронна техника, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.