• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

Замразени и дълбоко замразени зеленчуци
  1. EXOTIC CITY

    Белгия

    Verified by europages badge

    Предприятието EXOTIC CITY, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранителни специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Ориз, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Напитки - внос-износ, Кафе и чай, Пикантни подправки, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени зеленчуци, и Замразени и дълбоко замразени плодове. Седалището му е в/ъв Alleur, Белгия.

  2. KN TRADING GMBH

    Германия

    Предприятието KN TRADING GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени зеленчуци, Бисквити и дребни сладки, Frozen fruits, Замразени и дълбоко замразени зеленчуци, Бисквити и дребни сладки, и fertilizer for cereal crops. Седалището му е в/ъв Mühlheim Am Main, Германия.

  3. VS VEGETAL SOLUTIONS

    Франция

    Предприятието VS VEGETAL SOLUTIONS, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени зеленчуци, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени зеленчуци, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв La Chapelle Sur Erdre, Франция.

  4. STARKISS

    Турция

    Предприятието STARKISS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени зеленчуци, dried vegetables, fruit & vegetables, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Замразени и дълбоко замразени зеленчуци. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

  5. DEJAEGHERE

    Белгия

    Предприятието DEJAEGHERE, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирани зеленчуци, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Лиофилизирани зеленчуци, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Langemark, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SARAGROUP IMPORT-EXPORT

    Полша

    Предприятието SARAGROUP IMPORT-EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени зеленчуци, Frozen fruit cocktail, butchery, и Замразени и дълбоко замразени зеленчуци. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

  2. LEGENDARNA TACHANKA

    Украйна